fenazepamit!

Niin elikkäs mitäs mieltä olette noista kyseisistä pameista? onks tehokkaita? onks tehokkaampia ku 2mg rivatrilit,kummat on parempia? ja eiks noi tuommoset valkoset ilman mitään jakouurteita 2,5mg venukka oo se tehokkain niistä mg määristä? vai onks tiedossa vahvempiakin? ja onks muuten niitä miedompia ? Tällä hetkellä itelä 40kpl kasa kakosen rivoja ja myös 40kpl kasa(tai no liuskoissa) 2,5mg venukoita.

Itse en suosittelis fenatsepaamia kenellekkään. Tokihan se on hauskaa, mutta ensinnäkin tokkurainen olo kestää sen jälkeen pari päivää. Lisäksi en muista koko ajalta mitään :frowning: kamala aine! Lisäksi tuttavani sai kehiteltyä siitä jonkinlaisen psykoosin itselleen, tai ainakin nähtävästi pohjan sille. En suosittele

Jooh…aikalailla saman vahvusta kuin rivat tai santut, tosin unettava vaikutus on kyl huomattavasti suurempi. Puoliintumisaika n.60tuntia, eli abaut sama kun rivalla. Itellä ei kyllä monen päivän tokkuraisuutta ei ole esiintynyt, tosin sieltä ryssistähän sitä 2.5mg depottia tuleepi joka voipi sitten sen pari pv kestää.

Vähän aikaa sitten minulla ja avokillani oli fenatsepaamia jauheena. Se on ihan käytännöllistä, kunhan muistaa kohtuuden annostelussa! Ihan pikkuinen annos riittää, muuten on muisti poikki viikon ajalta… Ihan hyvin vie ahdistuksen pois ja ei mitään pahaa sanottavaa, mutta liikaa ei kannata missään nimessä ottaa. :slight_smile:

Ai niin ja vaikutusaika on huomattavasti pidempi kuin esim. klonatsepaamilla.

Jauheesta puheenollen, kaveri tilas muuta just ja saiki tilalle MDPV:tä oli viikon paskana sen jälkee.

[Poistettu hankintaohjetiedustelu. -Päihdelinkin toimitus]

aina ku kuulen sanan fenazepami nii alkaa naurattaa, sen verra jengi sekoillu ku o syöny noita hahha :laughing:
muisti tosin lähtee ja sitä voi sit jatkuu viel pari päivää sen jälkeee ku on noita nauttinut, itellä on joskus ollu aika paska olo seuraavana päivänä ku noit syöny, semmone oksettava olo, en sit tiiä oliks vaa krapula mut ei meikää yleensä krapulas semmost oloo oo

Joo ei ole mielestäni tämä aine mistään kotoisin, ainakaan jauheena… frendit on vetäny yhtenä päivänä aivan käsittämättömän määrän ja mitä nyt niitä siinä MUUTAMAN päivän aikana näin niin kaikki aivan tutkalla ja hölmöily ja typerät rikokset mielessä. 3 päivään mahtui lukuisia putkassa käyntejä, huumeratteja ja kaikkea niin idioottimaista sekoilua että ei voi käsittää :imp: näytti että se vaikutus ei lopu koskaan mutta kyllähän ne siitä heräilivät todellisuuteen, 1 heistä vangittuna. eivät ottaneet opikseen vaan sama uusiks :laughing: Joivat kylläkin muutamia alkoholiannoksia siihen kyytipojaksi niin on sit sellanen kombo että EI EI ja EI. Jos on sellanen ihminen että pystyy hyvissä bentsokänneis hallitseen hyvin itseään niin silloin varmaan ihan ehtaa tavaraa, en vaan satu tietään yhtään sellasta ihmistä. Puoliintumisaika tosiaan mahdottoman pitkä ja huolettomalla annostelulla erittäin riskialtista mennä ottamaan. Ja kerro kaikki tuo kahdella jos sinulla ei ole bentso tolea :exclamation:

[Poistettu sääntöjenvastaista -Päihdelinkin moderaattori]

Mitään laittomasti hankittuja pillereitä ei ainakaan kannata lähteä hakemaan Venäjältä, IMO. Lainsäädäntö on aivan eri tasolla kuin EU-alueilla ja vankila tuomioiden pituudesta ei koskaan tiedä jos narahtaa.

Kaikki varmaan muistavat elokuvan “Idän Pikajuna” joka perustuu tositapahtumiin. Silloin oli kyseessä kannabiksen salakuljetus ja Turkki mutta linnatuomio oli elinkautinen Turkkilaisessa vankilassa. En yhtään ihmettele jos Venäjällä on nykyään sama meininki ääri-oikeisto ja populistisen presidentin johdolla. Venäjä ei ole sinun ystävä.

Kyllä Venäjä on ystävä. Mihinkään laittomuuksiin siellä ei toki tule ryhtyä, kuten ei muuallakaan. Uskon että Venäjältä löytyy lääkäreitä jotka noita voi tarvittaessa määrätä

Otin joskus 2,5mg unta saadakseni…ei unettanut yhtä paljoa kuin Tenox, mutta motorinen kyky alentui, meni käsi ohi esim. jääkaapin ovesta… aika rankkaa shittiä, ei mitään järkeä vetää jotain fenazepamjauhetta ainakaan(ellei nyt ole ihan täys nisti eikä millää ole mitään väliä) kun ei voi edes tietää mitä rotanmyrkkyä siinä on seassa… tai onko edes “fenazepamia”.