Euron kriisi ja huumemaailma

Miten mahdollinen euron (€) kaatuminen merkitsee huumemaailmalle? Nyt alkaa näyttää hyvin todennäköiseltä, että EMU:n tarina on ohi piakkoin. Seuraukset ovat varsin hyvin ennustettavissa. Heikkojen maiden valuutat tulevat devalvoitumaan merkittävästi (jopa yli 50 %), mutta vahvojen AAA-reitattujen maiden valuutat revalvoituvat (jopa 30 %).

Heikkoja maita ovat mm. Kreikka, Italia, Espanja, Belgia, Irlanti ja jopa AAA-reitattu Ranska!
Vahvoja maita ovat vain Suomi, Saksa, Itävalta ja Hollanti.

Miten tämä olisi syytä huomioida huumekaupassa? Jos olisi mahdollista tehdä euroon sidottuja huumeiden osto-optioita, niin niiden tekeminen olisi erittäin suositeltavaa heikoissa maissa sekä EMU:n ulkopuolella olevien myyjien kanssa. Osto-optioita kun ei H-maailmassa taida olla, niin termiini kauppa lienee ainoa oikea mahdollisuus pelata mahdollisella euron kaatumisella.

Esimerkki 1) Espanjalaisen kannabiksen myyjän kanssa sovitaan jo etukäteen kesäkuussa 2012 tehtävä kauppa: Ostan sinulta tuolloin 10 kg kannabista hintaan 30.000 €. Onko kauppa nyt sovittu? On varmasti! Käden puristus. Näin me sovitaan huumekauppiaan kunniasanalla!

Esimerkki 2) Ranskalaisen Subutex myyjän kanssa sovitaan jo etukäteen kesäkuussa 2012 tehtävä kauppa: Ostan sinulta tuolloin 10.000 kpl 8 mg Subutexiä hintaan 50.000 €. Onko kauppa nyt sovittu? On varmasti! Käden puristus. Näin me sovitaan huumekauppiaan kunniasanalla!

Keväällä 2012 euro (€) häviää ja tulee taas kansalliset valuutat käyttöön:
1 markka = 1 €, 100 peseta = 1 € ja 1 frangi = 1 €.

Kun lasketaan seuraavilla todennäköisillä olettamilla: Markka revalvoituu 30 %, frangi devalvoituu 20 % ja peseta devalvoituu peräti 50 %, niin saadaan seuraavat tulokset:

Esim. 1) Sovittu kauppahinta 30.000 € x Suomen markan revalvointi = 23.000 FIM ja lisäksi 23.000 FIM x Espanjan pesetan devalvaatio = 11.500 FIM. Alun perin sovituksi kauppahinnaksi muodostui lopulta vain 11.500 FIM uudella vahvalla markalla !!!

Esim. 2) Sovittu kauppahinta 50.000 € x Suomen markan revalvointi = 38.500 FIM ja lisäksi 38.500 FIM x Ranskan frangin devalvaatio = 31.000 FIM. Alun perin sovituksi kauppahinnaksi muodostui lopulta vain 31.000 FIM uudella vahvalla markalla !!!

Voitto on siis merkittävä. Vaikka rahat kauppaan eivät olisi vielä kasassa, niin ne kannattaa kuitenkin sopia jo NYT ja vaan kättä päälle ulkomaisen toimittajan kanssa!

Viron suunnalta ei kannata odottaa pikavoittoja, sillä maan talous on erinomaisessa kunnossa ja valtion velka mitätön.

Eipä euron kaatumisesta näytä olevan meille mitään haittaa :smiley: !

Taloustieto tarjoaa Jokeri

^ Kaveri vissiin kuvitteli olevansa taloustieteilijä tai muuten vaan länkytti menemään. Turha avaus ja laskut päin vittua, lisäksi kytkös ns. todelliseen maailmaan melkosen olematon.

Hei, eikös silloin ole järkevä hankkia kontakteja kenellä sitä rahaa vielä on? Ganjaa voi kasvattaa itse, lääkkeet eivät ensimmäisenä ainakaan lopu… Lääkeyhtiöt, alkoholi-kauppa sekä harmaa talous kukoistavat aina jos talous kuralla. Kannattaa muistaa että JOS Euro Irlanti, Italia, Espanja tai Ranska kaatuu, kaatuu Englanti. Englannin velat USAlle ovat yli 1mrd; tämän jälkeen kaatuu myös USA (googlaa kaavio maiden välisistä lainasta, löydät artikkelin suomeksi; tämä on siis fakta joka perustuu numeroihin ja maiden välisiin velkasuhteisiin). Espanja, Irlanti ja Portugali tarvitsisivat lainaa vuosina 201-2013 470mrd€ yht. joka aiheuttaisi kaikkien euromaiden kaatumisen! (lähde, SK netistä) (Suomen vuosittainen BKT oli 171mrd€ja siitä voi poimia sen 40mrd jo tukipaketteihin+mahd. korot 100% päälle :laughing: :sunglasses: ; hienoa Jykä ja muut eurohihhullit!) Mikäli USA kaatuu, kaatuu Kiina jolloin koko maailma romahtaa!! Ts. aineista tuskin tulee ongelmia, jotain järjetöntä tähän keksitään… Mä en asiaa jaksa enää murehtia; etenkään tuolta kannalta. Entä jos ei enää pääse lääkäriin, eikö se olisi kamalampaa? Tai kenelläkään ei olisi töitä tai ruokaa?

Älä usko luotto-luokituksiin. Tiedän että olemme yhteisvaluutassa, mutta Suomella on liittolaisensa koska KUKAAN maa ei tahdo yhden maan kaatuvan->dominoefekti. Kait olet kuullut että koko maailmanlaajuinen rahasto auttaa myös tulevissa paketissa. Nykyinen maailmantalous ei kestä yhden maan romahdusta; ainakaan jos maa/liittovaltio kuuluu tärkeimpiin vienti-tuontimaihin. Kreikka pääsi rahalla euroon, oli ostanut luottoluokituksen edesmenneeltä luottofirmalta jonka takia Jenkkien ja Euroopankin talous notkahti pahoin reilu 1000pv sitten…

Haista sä vittu ja mene vessaan ja länkytä oikein kahdella kädellä!

^ Höhö, osuko arkaan paikkaan?

Olisi kyllä kiva tietää miten nämä ns. vahvat maat pärjäävät paremmin; tässä kun on eurossa myös nämä riippakivet mukana… Sitäpaitsi Englanti jättäytyi pois, Suomen kannattaisi tehdä sama; Saksa ja Ranska (molempien luokitukset alkavat laskea jos et ole seurannut uutisia; myös vahvan maan Suomessa on hintakupla joka odottaa puhkeamista, googlaa suomi 2,0 apparatsikkien albania)… Saksa ja Ranska ajavat omia etujaan; he ovat Englannin ohella ostaneet paska-lainoja (johdannaiset) ja lainanneet rahaa kriisimaille. Niin kauan kun euro on valuuttamme, määrää EKP koron (toki Suomi voi yrittää vetää omaa linjaa, mutta…), tämän kriisin alkaessa ja vielä vaalien alla Suomen velka/BKT oli juuri ja juuri alle 60% (hienosteltuna); nyt se on 40mrd lahjoitettua ja 1,6mrd viime kuussa lainattuna noussut yli AAA-maan tason. Kansalaisten yksityiset velat ovat ylittäneet 100%, olivat toissa vuonna 99, jotain %, nyt 102, jotain%. Hakukone löytää kyllä, viime viikon uutisia.

Eli toivokaamme pohjoismaista yhteisvaluuttaa. Saksa ei saanut enää lainattua rahaa, 45min kokeili tätä Suomen kohdalla, se onnistui. Edelleen odotan päätöksiä euro-valuutan suhteen; tuo Saksa-Ranskan linja on täyttä paskaa, koska tällöin joutuisimme netto-maksajiksi aina. Kaikista paskin uutinen oli toissapäivänä(?), että näin huonosti ovat asiat olleet viimeksi 90v sitten; sodan jälkeen. Perus-S-porukkaa mollataan aina, no mä ainakaan en välittänyt muusta kuin eurosta eroon pääsemisestä. Itseasiassa kansan tulisi kiittää perussuomalaisia; vanhat puolueet kun ajoivat perustuslakiin 3 lisäystä jossa tarvittiin 5/6 kansanedustajien äänistä; jotta esitys menisi samantien läpi. Kyllähän ne pykälät saatiin paikoilleen, mutta ne sotivat meidän perustuslakia vastaan; emme voi olla itsenäinen tasavalta sekä EU:n täysvaltainen jäsen. Tuolla pyritään viemään meidät ilman kansanäänestystä liitto-EU:hun ja NATO:on… Ennustan että tämä teatteri, mitä nyt käydään Brysselissä; tulee päättymään että Suomi pääsee takausvastuiden ohitse. Muuten vanhat puolueet ovat mennyttä. Vasemmisto on oikealla ja vihreät yms. pikkupuolueet ovat myyneet mummonsa. Demarit tekivät takinkäännön vasureiden kanssa jo vaalien jälkeen (kansanmuisti.fi) ja kokkareet tehneet sitä mitä osaavat; maksattavat kulut veronmaksajilla sekä kasvattavat tuloeroja. BTW: Mehiläinen maksoi 0,85% veroa tuloistaan ja ensi keväänä asia luvattiin tutkia… :laughing: Autovero meni heti läpi, eiväthän kansanedustajat tai pikku-kokkareet voi käydä julkisella puolella… :smiley: :laughing: Kalliiksi tulee olla kaikkien maksajana… Huumeiden hinta tuskin tulee olemaan ongelma; tulli ja poliisi kun joutuivat resurssejaan vähentämään… Mikäli olette seuranneet ohjelmaa “Tulli”, niin kokonaisesta Venäjän matkustaja-aluksesta voidaan tutkia ehkä 2 hlöä… Hekin profiloinnin seurauksena, koira jaksaa 20min…