Kävin viime torstaina uteliaisuuttani hakemassa EU:n ruokakassin. Sen sisältö oli ala-arvoinen (halvimpia viljatuotteita kuten makaronia, keksejä, mysliä - ei muuta kuin lihottavaa tärkkelystä). Paljolti juuri EU:n ruoka-avun ala-arvoisuudesta johtuen Euroopan sivistysmaat (Tanska, Ruotsi, Hollanti, Saksa ja Iso-Britannia) ovat kieltäneet nykymuotoisen EU:n ruoka-avun (=lihottavaa hiilihydraattipaskaa persaukisisille). Vain proteiineja syömällä ja hiilihydraatteja välttämällä voi pysyä normaalipainoisena ilman nälkää ns. karppaus. Tähän juuri perustuu Atkinsin dieetti ja sen muunnelmat kuten Montagnen dieetti. Nykyisen vasemmiston aiheuttaman eriarvoisuuden vuoksi proteiinipainotteinen ruokruokavalio on mahdollinen vain työllisille ja muille eliitin edustajilla (soijanakit, filee, A-luokan makkarat ja hyvät juustot ovat köyhille liian kalliita). Ruoka-apua eivät tosiasiassa tarvitse muut kuin Alkon tuotteita juovat köyhät. Tekemällä kiljua tai vähentämällä ryyppäämistä merkittävästi työmarkkinatuki (440 €/kk eli 14 €/päivä) riittää terveelliseen ruokaan. EU:n ruoka-apua on kehitettävä seuraavasti:
- Ruoka-apua saisivat saada vain päihdeongelmaiset. Päihdeongelma osoitettava kuukausittaisilla maksa-arvokokeilla.
- Ruokakassin voisivat juopot hakea kaksi kertaa viikossa. Nykyisin jakelulle on rajoituksia esim. vain kerta kuussa on vain köyhän kiusaamista.
- Ruokakassin olisi koostuttava korkealaatuisista proteiinipitoisista säilykkeistä, jotka ovat asiakaskunnan (vähävaraisten juoppojen) makupreferenssien mukaisia. Tämän tavoitteen saavutamme seuraavasti:
A. Ruokakassiin hyväksyttävien elintarvikkeiden tulee perustua makuraadin arviointiin. Makuraati voisi koostua Rälläkän (Pelastusarmeijan yömaja), Sällikodin ja Sahaajankadun märkäpuolen edustajista, 10 jäsentä kustakin. Puheenjohtaja Akateemisesta kiuasseurasta.
B. Makuraati kokoontuisi kerran viikossa arvioimaan säilykkeitä ja säilyviä ruokia kuten Ardennien kinkkuja ja Chorizoita. Makuraadin jäsenille 6.000 €:n kokouspalkkio/kerta. (Vastaa demaripoliitikkojen kokouspalkkioitavaltionyhtiöistä).
C. Elintarviketieteilijöiden tulee määritellä ruokakassiin minimilaatuvaatimukset (esim. makkaralle 90 % oltava lihaa ja kiellettävä prässilihan käyttö). Prässiliha on muuten luista lihaksi leikkaamisen jälkeen keskipakolingolla erotettua jätettä, joita on runsaasti halvimmissa ja keskihintaisissa kotimaisissa makkaroissa ja eineksissä.
D. Korkean laatutason lisäksi köyhille juopoille jaettavan ruokakassin tulee olla monipuolinen ja vaihteleva; esim. Serranon kinkkua, Harmel Black Label -keittokinkkua (USA:n sotilaskaupoissa on tätä), ranskalaisia juustoja jne.