Eteläsuomi Rivotril buumi

Eli väitän Eteläsuomessa olevan Itä-Euroopasta tulleita rivoja edelleen tuhansia purkkeja. Hinnat ei ole nouseet. Kaksinumeroinen summa 100kpl.

Klonatsepaami ei ole kallis aine joku 4e kilo kai valmistuskustannukset. Mutta kuinkahan ammattimaisia mafian labrat ovat?

JA mitkä ovat lähimpänä tai jopa Rochen tekemiä? Ainakin kovat hieman, liian pienet joissa ei ole kunnon jakouurretta ihan schaissea. Eikä mintun makua. Laitan kuvan viidestä erilaisesta huomenna. Niin saa kommentoida.

Onko joissain jotain oikeasti vaarallista ? (esim. vrt naksut)
Takana Serbian mafia? En jää miettimään, mutta sairasta kun sairaalle ei määrä edes apteekkisopimuksella!! Miksi depot 1mg xanoria ei voi määrätä.:imp: Xanax 2mg ja Rivotril kaksi maailman kopioidunta lääkettä kun viagran patentti poistui. En haluaisi menettää yönunia
mutta tää voxran aloitus unta ei saa millään. Ja rivoista ei apua.

1mg depot toimii 4x vs nämä. Pitäisi saada nyt aitoja Rivatrilejä. Nimi kai muutettu “Rivo” alun takia.

bluelight.org/vb/threads/796 … they-exist Jos joku jaksaa referoida tässä olevan infon.

Rivotril on ulkomainen kauppanimi klonatsepaamille. Suomes nimel Riva, ilmeisesti ton merkityksen takia.

Tossa threadissa sanotaan että ne tabut sisältää Clonazolamia, joka on testibenzo. Sillä on eri vaikutus ja aiheuttaa muistikatkoksia ja uneliaisuutta jo pienillä annoksilla.

Feikki rivois siis ilmeisesti tota ainetta: en.wikipedia.org/wiki/Clonazolam

Klonatsepaami maistuu mintulle joten jos tabletit on jauhosia ja maistuu ei-mintulle niin en suosittele vetämään. Jossain UG-hikipajalabrassa väsättyjä tabuja jotka voi olla haitallisia.

Itse en mitään feikkitabletteja vetäis koska ei voi luottaa mitä ne sisältää.

Juu, buumi todellakin. Ihan kuukausittain joudun ostamaan ryynejä omieni lisäksi, enkä edes muista koska viimeksi olisi kaupattu muuta kuin näitä itäblokin nappeja. Tosin samapa tuo, ihan sitä itseään ovat, eli Rochen tuotteita.

^ Täh? Kyllä mä sen ymmärrän, että joku tyystin elämänhallintansa hukannut reppana joutuu ryyninsä kadulta ostamaan, mutta sulla luulisi riittävän rahkeita siihen, että saisit kaikki tarvittavat hommattua ihan laillisesti, siitäkin huolimatta, että niitä kuluisi enemmänkin kuosailuun ja reippaanlaisen benzoriippuvuuden kehittelyyn :mrgreen: . Yksityislääkärillä käynti toki maksaa rahaa, mutta kyllä se lopulta tulee halvemmaksi käydä siellä lunastamassa respat, joilla sitten hakee apteekista benzonsa, jotka eivät siellä maksa paljoa paskaakaan, kuin ostella alvariinsa katuhinnoilla, mikäli ko. lääkkeiden käyttöä mielii pidempään ja säännöllisemminkin jatkaa.

Ei kyllä enää voida puhua reippaanlaisen bentsoriippuvuuden kehittelystä, vaan siinä missiossa ollaan päästy maaliin asti. No, meneehän minulla ihan laillisesti kaikenlaista esim. 6mg Rivatrill, nykyinen lekurini tuosta tuskin nostaa, enkä viitsi ryhtyä ravaamaan erinäisillä tohtoreilla jonkun parin millin vuoksi, kun nappeja tyrkytetään ovista ja ikkunoista pilkkahintaan. Sama juttu Lyricojen kanssa, joita rouhin ihan massiivisia määriä

Ei toi nyt ihan voi pitää paikkaansa. Korkkaamattomia rivopurkkeja pyörii samoilla etiketeillä (mukaanlukien eränumerot), joissa on erilainen tablettikoostumus ja ulkonäkö. Jotku lohkeilee jo purkissa hetken pyörittyään, toisissa on syvä ja kapea printti sekä toisissa “suomalaisempi”. Lähes järjestäen kahdesti puolittamalla pillerin päädytään vitun kauas lääketeollisuuden toleransseista.

Lisäksi yksikään unkarin riva ei näytä suomirivalta, jos vertaa vierekkäin. Mut ei siinä, kyllähän noi ajaa asiansa.

En ole mikään alan asiantuntija, enkä sellaisena yritä esiintyä. Onko asia siis muka niin, että eri maiden rivat ovat täsmällään samanlaisia? Kaikenlaisia pieniä erojahan noissa kyllä on. Ihan perstuntumalta rohkenen epäillä.

Oot oikeessa ettei välttämättä oo. Nopeella googlen kuvahaulla ainakin luulis olevan. Aitoja eivät mun mielestä silti voi olla, koska samaa erää olevat napit on täysin erilaisia. Joka tapauksessa kun noita oli ollut Suomessa joku puoli vuotta, tuli markkinoille uutta erää, joka oli huomattavasti enemmän suomalaisen rivan näkönen.

Mistä sinä pystyt määrittelemään mikä on mitäkin erää? Mikäli samassa purkissa ei ole erilaisia tabletteja, joka sekin kuulostaa kaukaa haetulta

Kirjoitin vähän epäselvästi, siis purkeissa samat eränumerot ja sisällöt keskenään erinäköistä. Uudempi Suomeen tullut “erä” siis etiketin mukaan samaa erää kuin edellisetkin.