erittäin salainen

´

Vähän niinkuin meillä alkoholisteilla, elämämme ongelmat on piilotettu meiltä itseltämme kuin näkymättömällä musteella tai verholla. Jotta kykenisimme ne hyväksymään, näkemään ja tekemään jotain toisin, niin meidän on kyettävä lukemaan viestit siltä kovalevyltä, jotta ne pääsisi myös meidän käsiin, kun wikileaksin käsissä ne jo on.

7

Sama täällä, 5kk lopettamisen jälkeen eka kertaa unessa aioin juoda kunnolla kaljaa.Tosin en vielä nähnyt edes tuopin tuoppia.Olin jossain huitsin nevadassa ja myöhästyin linja-autosta,eikä tietoa tuleeko toista. Paikat vaan muuttuivat,enkä löytänyt raflaa tai kauppaa.Rafla muuttui nuorison flipperipaikaksi,kauppa toimistoksi jne.

Aattelin unessa etten kerro kellekään.Kukaan ei tiedä jos juon.Possumainen olo ihan vähän.Oon kiero ku korkkiruuvi.
Mutta mainiota,että unessakin tietää ettei saa ottaa, olethan lopettanut.

6

Itse sanoisin, että “ajattele, ajattele, ajattele”.
Ajattele mitä juominen on sinun elämääsi vaikuttanut, mitä antanut, mitä vienyt ja mitä tekee, jos jatkat. Ajattele miten helpompaa olisi elää, jos ei tarvitse juoda lainkaan ja elämä olisi iloista, onnelista ja vapaata. Ajattele mitä sinä voisit tehdä tänään raittiuden vuoksi ja taas mitä se yksi voisi sinulle antaa sellaista jota oikeasti tarvitset. Ajattele elätkö ollenkaan omaa elämääsi, jos juomisen tarve piinaa sinua, jos menneisyyden juomisella aiheutuneet töppäykset piinaa sinua. Ajattele kuinka helpompaa olisi, kun saisit herätä aamuun ilman eilisen murheita ja huomisen huolia. Ajattele sitä miten sinä voit vaikuttaa elämääsi tekemällä tänäänkin jotain joka oikeasti tukee raitistumista.

Ajatteleminen ei ole kiellettyä, mutta jos ne ajatukset vaivaa mitä ajattelee, niin jotain olisi tehtävä ja tänäänkin on hyvä päivä tehdä jotain. Ajattele sitä.

Jos Tiny kaipaat uusia koukkuja,tässä tehokas: palapelit. Löytyy kirjakaupoista,lelukaupoista ja netistä.Jos tuntuu kämpillä olo tuskalta,niin 1000kpl palapeli auttaa kummasti.

.

.

,

Hei,

jos tuntuu siltä, että tarvitsee pienen kirjoittamistauon Päihdelinkistä, niin eston voi pyytää toimitukselta
sähköpostitse: paihdelinkki(at)a-klinikka.fi. Sen takia ei kannata alkaa rähinöimään :slight_smile:

Eston voi laittaa niin pitkäksi ajaksi kuin rekisteröitynyt kirjoittaja haluaa.

Ystävällisin terveisin,
Päihdelinkin toimitus

1

aika erikoinen tämä sivusto kun täältä ei voi poistaa omaa rekisteröitymistään,