Eri päihdetoimijoiden toimintaa korona-aikana verkossa

Hei,
välitämme infon.


Tampereen A-Killan ryhmächatit ovat nyt auki Tukinet-alustalla. Ryhmächatit ovat avoimia kaikille eivätkä vaadi rekisteröitymistä.

Mahdollisuus muutokseen - vertaischat on auki maanantaisin klo 12-14.
A-Killan vertaischat tarjoaa tukea päihderiippuvuudesta eroon pyrkiville. Vertaischatissa on aina keskustelemassa A-Killan vertainen, joka auttaa eteenpäin muutoksessasi.
tukinet.net/teemat/mahdollisuus … hmachatit/

TuKiltaan - chat tiistaisin klo 14-16. TuKiltaan chatissa voit jutella Tampereen A-Killan ohjaajien ja ryhmäläisten kanssa arjesta, hyvinvoinnista ja päihdeasioista. Viikoittain vaihtuvia teemoja arjesta, hyvinvoinnista, elämän haasteista ja päihdeasioista.
tukinet.net/teemat/tukiltaan-chat/ryhmachatit/

A-voin chat torstaisin klo 13-15. Askarruttaako oma tai läheisesi päihteidenkäyttö poikkeusaikoina tai haluatko tukea päihteettömyyteen? Tule keskustelemaan avoimeen chättiin Tampereen A-Killan ohjaajien kanssa joka torstai kello 13-15.
tukinet.net/teemat/a-voin-chat/ryhmachatit/

Etänä toimivat A-Killan ryhmät:

MM-ryhmä kokoontuu etänä skypessä. Lisätietoja ryhmään osallistumisesta antaa ryhmän ohjaaja Toni puh. 046 5801775.

Kitararyhmä toimii myös etänä verkkoalustaa käyttäen, lisätietoja voit kysellä kitararyhmän opettajalta sposti: skebaskula@hotmail.com

Vapaaehtoisten skypetapaamiset pidetään keskiviikkoisin klo 15, lisätietoja Elenalta.

Näiden lisäksi A-Killan ryhmächatit ovat auki ma, ti ja to. Lisätietoa:
tukinet.net/toimijat/tampereen-a-kilta-ry/

Lisätietoa toiminnasta:

tampereena-kilta.fi
facebook.com/tampereenakilta

Myllyhoitoyhdistys avaa puhelinpäivystyksiä ja verkkoryhmiä:

Vapaus tuo vastuun -hankkeessa työskentelevät sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset avaavat puhelintuen tilanteesta huolestuneille tai riippuvuuksia pohtiville nuorille.
Ma, ke ja pe klo 9.00–13.00. (soitot, tekstiviestit, WhatsApp). Ohjelmapäällikkö Mikko, puh. 044 720 4816, tuntikouluttaja Essi, puh. 044 325 6895

Tietoisesti kohti parempaa -hankkeessa työskentelevät sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset avaavat puhelintuen riippuvuuteen sairastuneille ja heidän läheisilleen.
Ma ja ti klo 12.00–14.00, Piia 044 019 3869
Ke klo 12.00–14.00, Sanna 045 269 3844
To ja pe 12.00–14.00, Minna 040 729 1171

Ruoka ja riippuvuus -hankkeen puhelintunnit hallitsemattomasta syömisestä kärsiville
ma klo 12–14 ja ke klo 9–11. Marianne 040 570 5183.

Tietoisesti kohti parempaa -hankkeen vertaistukiryhmät riippuvaisille ja läheisille siirtyvät verkkoalustalle. Ryhmiin mahtuu vielä! Lue lisää ryhmistä ja muusta etätoiminnasta: myllyhoitoyhdistys.fi/2020/03/1 … toimintaa/

EHYT ry:n ja YAD ry:n kannabishankkeen oma-apusivustolta voit saada apua kannabiksen käytön lopettamiseen sekä käytön ja haittojen vähentämiseen.

Sivustolla on testejä ja työkaluja, sähköinen kannabispäiväkirja (anonyymi) sekä tietoa ja kokemustarinoita kannabiksen käyttöön liittyen.

Sivusto löytyy osoitteesta [b]https://kannabis.eu/[/b]

Lisätietoa hankkeesta ja muista toiminnoista kannabishanke.fi/

A-klinikkasäätiön Dopinglinkki järjestää ensimmäistä kertaa vertaistukiryhmän dopingaineiden käytön lopettamista harkitseville. Ryhmässä voi jakaa kokemuksia, selviytymiskeinoja ja tuntemuksia yhdessä vertaisten kanssa. Vertaistukea, kokemuksia ja tutkittua tietoa yhdistellen ryhmäläisiä tuetaan lopettamispäätöksessä ja vahvistetaan elämäntapamuutosta.

Voit ilmoittautua ryhmään tällä Webropol-lomakkeella 12.5. mennessä. Ryhmä toimii Päihdelinkin suljetulla keskustelualueella ajalla 13.5.-18.6.2020. Ryhmä on luottamuksellinen ja siinä toimitaan nimimerkein. Keskustelut ryhmässä eivät näy ryhmän ulkopuolisille.

Mikäli sinulla on kysyttävää ryhmästä, ota Dopinglinkkiin yhteyttä sähköpostitse (dopinglinkki (at) a-klinikka.fi).