Elokuvaprojekti

Moi kaikille!

Olen täysin ulkopuolinen huumekuvioissa, mutta jostain syystä haaveekseni on tullut kirjoittaa huumeista kertova elokuva.

Mitä aiheita ja millaista elämää elokuvassa tulisi mielestänne esittää? Oliko Reindeerspotting hyvä esimerkki päihde-elämästä?

Olipa rohkaisevaa :confused:

Onko jotain syytä minkä takia pitäisi kirja kirjoittaa?

Koska “elokuva” on juuri aiheesta tehty.
Veikkaisin , että tällä jo tehdyllä dokkarilla on jotain tekemistä ideasi kanssa.

Syy on halu, ja idea on syntynyt ennen dokkaria. Ja vaikka dokkarielokuva on tuore, niin en silti aio pistää laatikkoon omaa projektiani.

Mutta älkääs nyt takertuko niihin syihin ja motiiveihin ynnä muihin, vaan kertokaa nyt omalta kantiltanne, että mitä haluaisitte nähdä, tai mitä ei ainakaan pidä sellaiseen flikkiin laittaa, kliseitä, yms?

Hommaa semmonen vitun kallis kamera tai muutama ni eiköhän
joku vapaaehtoinen ne sitten sulta pölli.

Minusta päihteidenkäyttö on hyvä ja riittoisa aihe. En ymmärrä miksi moni väheksyy ajatustasi. Huumeista on tehty lukemattomia erilaisia ja -tasoisia leffoja. Tässä tapauksessa aihe ei ole mikään este, miksi olisi. Rakkaudesta, sodasta ja rikoksista on tehty tuhansia pätkiä. Ja tullaan tekemään niin kauan kuin joku tällä planeetalla elokuvia tekee.

Montakohan kertaa Quentin Tarantino on raa’asti jonkun murhannut, tykittänyt heroiinia tai tavannut vampyyrejä? Eipäilen ettei monen monituista kertaa. Silti laatii aiheista loistavia käsikirjoituksia.

Valitse joku tuore näkökulma ja sitten rakennat sen ympärille tarinan. Hyvä kirjoittaja toki kirjoittaa hyvän kässärin vaikka hammastikusta. Tästä foorumista löytyy varmasti materiaalia jota hyödyntää. Ja viestiketjuja on ollut huumekirjallisuudesta/muusta kamaan liittyvästä luovasta matskusta.

Anna palaa hyvä mies/nainen! Pidän peukkuja :smiley:

Tänään kuvattu 1.5h sekoilua. Mukana mm. lakkaöverit, tajuton nainen, vedetty hihaan Ritalineja ja Stilkkareita. Alastomia ihmisiä, masturbointia.

Kaveri joka on mielestään ajokunnossa mutta kortti kuivumassa.

Matka joka kuvattu autosta pelkääjän paikalta.

Joo. Mikä olisi hyvä nimi? Reindeerspotting on huono kuvaamaan sekoilua itä-Helsingissä…

Jointinpolttelua ja ihmisiä jotka ovat niin sekaisin että että…

Tuossahan on kaikkea mielenkiitoista toilailua. Jos sulla on “esiintyjen” lupa, niin voisit jopa yrittää hyödyntää rahallisesti. Vaikka nettijakelu pienellä korvauksella. Nyt ei irtoa mitään hulvatonta otsikkoa tuolle… Oisko jollain luova päivä?

Jooh, ois vähä semmone olo et vois vetästä vaikka stilkkaripirtu-kombon ja siihen 2g mdpv:tä päälle. Sitten vielä sieniä ja jotain ja tutkareita ja telareita ja piriä niin siitä ehkä vois saada hyvän leffan. Ainii unohtamatta kunnon lakkasekoiluövereitä. Siitä saa sen final taistelukohtauksen…emt fy

[b]Minusta tuo on hiton hyvä aihe! Kannattais lähtee liikkeelle siitä, kuinka suuri osa suomalaisista käyttää lääkkeitä ja alkoa yhdessä huumautuakseen.
Kannattais tehdä dokumentaalinen leffa siitä miten ns.Hyvä, kunniallinen kansa elää: Lääkkeitä ,alkoa… aamulla piristävää ja päivällä palaveri alkon merkeis ja illalla nukahtamislääkkeet ja kaikkea välillä sekaisin. Kannattais tehdä dokumentaalinen elokuva sekakäytöstä Suomessa. Ja se on yleistä, siis sekakäyttö yleistä kaikissa yhteiskuntaluokissa meidän maassamme( kuten varmasti monissa muissakin maissa).

Reindeerspottingin jälkeen kaipaisimme dukumentaarista elokuvaa suurta kansanmäärää kohden koskevaa ongelmaa.

Vaikka plinkkiläisistä suurin osa käyttää mielipuolisen paljon aineita päänsekoitukseen, ei keskivertotallaajalla ole oikeasti aavistustakaan aineista. Paitsi kossusta, mutta sitä nyt ei lasketa.

Suurin väärinkäyttäjäryhmä lienee laillisella benzoreseptillä hankituilla tabuilla rentoutuminen (jos siis otta enemmän kuin lääkäri määrää ja “boostaa” eli vahvistaa vaikutusta niinikään laillisella alkoholilla). Mutta onko tavanomainen nappienpyöritys ilman rankkaa sekoilua hyvän fiktiivisen elokuvan aihe? Eipä kuullosta hirveältä kassamagneetilta. Kukapa silti tietää mikä tomii maassa, jossa Kaurismäki on noussut snobien lemmikiksi…

Ei ole esiintyjien lupaa. Kaikki järjestyy…

“Pienellä korvauksella”? Maksatko doupit? Taxit? Vuokraatko autot ja maksat bensat? Lennot Pariisiin? Subut sieltä? Tuotko itse rajan yli? Joo ei ihan pienellä korvauksella…

Tarkoitin että elokuvaa voisi ladata netistä, kunhan maksaa tietyn summan tekijäyhteisölle. Tämä oli siis idea, miten elokuvaa voisi levittää. Joskin kulunut sellainen.

Näyttelijänkorvaukset on sitten toinen asia. Ne ovat täysin osapuolten sovittavissa. Suomessa kun on sopimusvapaus. Ja mikäs sen hassumpaa kun katsella nuorison itsehäpäisyä.

Mutta Resukka, missäs kohtaa minä lupauduin itse rahoittamaan projektia? (kunhan nyt ilmaisin kannatukseni)