Ekstaasi + tramal?

onko hengenvaarallinen yhdistelmä yleensä? (kaikkihan voivat olla siis)… kysees olis tollai valkonen toyota, en oo varma mitä sisältää. ramboja syön selkäkipuihin.

No vaarallinen yhdistelmä se on ainakin. Jonkinasteinen serotoniinisyndrooman riski olemassa sekä ekstaasi alentaa myös kouristuskynnystä, joten epileptisen kohtauksen vaara on hyvin todellinen.

Jees, jätetään suosiolla väliin tämä. Pidetää pari välipäivää ku kivut antaa periks ja testataan emppua sitten. Onko mitään hajua mitä valkosessa toyotassa on?

Tulipa tuossa otettua ajattelemattomasti pari 100mg Tramalia kun niskan välilevy vihoittelee ja noh, onhan se myös perjantai. Sitä en tosin miettinyt että illalla on tarkoitus lähteä käymään bileissä ja siellä on tarjolla essoja. Nyt tässä mietin että kuinkahan suuri serotoniinisyndrooman riski on kun otin noi Tramalit joskun ennen klo 15 ja essot olisi tarjolla joskun puolen yön aikaan? Mikä noissa Tramaleissa on puoliintumisaika tai poistumisaika? Tarjolla on toki myös vauhtia, mutta jotenkin olin jo ajatellut että ehkä tänään voisi käydä euforian puolella illemmalla. Onko sillä väliä että vetääkö puolikkaan vai kokonaisen kuulan lärviin vai onko se ihan sama kun pohjalla on Tramalit? Tai sitten myöhemmin pari tramalia lisää, muutama hiiva ja piiskaa. Eli mitä tässä nyt sitten tekisi?

Jätä ne nipsut syömättä. Puoliintumisaika on jotain 12h, eli pari päivää menee siihen, että tramadoli poistuu elimistöstäsi. Petri687 kirjoittikin kaiken oleellisen ylempänä.