eka päivä

Olen 38 vuotias nainen ja
Nyt on loppuelämäni ensimmäinen päivä.
Tänään lopetin pelaamisen, yön puoliksi valvonut ja miettinyt asioita ja päättänyt, että nyt se on ohi.
Aamu alkoi sillä, että lähetin sähköpostia trustlylle ja pluspay finlandille, että estäisivät rahnasiirtoni pelifirmoihin, sekä lähetin erään listan mukaan n.400 sähköpostia, joissa pyysin pelitilin sulkemista ( toki minulla ei pelitiliä kaikkialle ollutkaan, mutta lähetin kuitenkin, ettei tulekaan)
Seuraavaksi soitin miehelleni, joka on muualla töissä. Hän sanoi aavistelleensakkin, että jokin on pielessä, mutta sanoi, että kyllä me tästä selviämme, on selvitty pahemmastakin. Sanoi, että raha on vain rahaa ja ilman pelejäkin pärjää. Emme puhuneet paljonko velkaa on, yli 10000€ kuitenkin, mutta hän ymmärsi, että velkaakinhan täytyy olla. Nykyisillä tuloilla kuitenkin, yht. n. 5000€/kk saamme kuitenkin n. 1000/kk velat hoidettua pois ajallaan. Sanoinkin hänelle, että olen kiitollinen, että minulla on noin mahtava mies, yhtä olemme pitäneet kohta 20 v. :slight_smile:
Jotenkin tuntuu, että iso taakka tippui harteilta, vaikka tilipäivä oli perjantaina, tili on taas tyhjä, on kuitenkin laskut maksettu ja tieto siitä että ensi tilistä ei kaikki ylijäävä mene casinolle lämmittää mieltä.
Toivonkin saavani täältä vertaistukea kun pelihimo yllättää vaikka olenkin mielestäni tehnyt melko mahdottomaksi pelaamisen. :slight_smile:

Omasta kokemuksesta suosittelen pyytämään nopeasti lainakieltoja kaikkiin vippipaikkoihin mitä olet käyttänyt. Itsellä loppui lopullisiin ja pysyviin lainakieltoihin edes halu ottaa ko. paikasta enää lisää lainaa. En tiedä mitä tapahtui tuossa mutta ihan jees tunne.

Moi! Ja onnea viisaasta päätöksestä, nyt vaan paljon tsemppiä että päätös pitää! :smiley: Vaikka varmasti nyt tuntuu siltä, että pelaaminen on ohi, niin retkahtamisen vaara on valitettavasti olemassa, varsinkin, kun on hieman aikaa kulunut jolloin sitä helposti ajattelee, että nyt voi pelata kohtuudella. Muista kuitenkin, että peliriippuvuuteen ei sisälly sana kohtuus ja ainoa keino selättää peliriippuvuus, on ollu täysin pelaamatta, ihan loppuelämän ajan.

Hienoa, että olet kertonut asiasta miehellesi, on tärkeää että lähimmät tietävät ja tukevat, tämä vähentää myös retkahtamisen vaaraa. Alku vaikutaa siis lupaavalta, mutta kuten edellä mainittukin, niin ehdottomasti nyt samantein myös lainakiellot päälle noihin vippipaikkoihin! Omaehtoinen luottokielto ois varmasti myös hyvä tehdä.