Ei tästä voi enää selvitä

Huh… mistä mistä alottaisi… Ehkä tämän hetken tilanteesta. Pikavippejä 4500 € edestä, yksi kulutusluotto 3000 €, tili nollilla eli en pysty maksamaan VUOKRAA, Mastercardin lyhennystä, puhelinlaskua jne. ns. muitakaan “normaalilaskuja”… Vanhemmilta lainattu jo 2500 € pelivelkoihin (=pikavipit) maksamiseen joten heidänkään puoleen en voi enää kääntyä (eläkeläisiä muutenkin ja rahat vähissä joten tämänkin takia mahdoton ajatus). Eikä ole sukulaisia tai muita kenen puoleen kääntyä.

Ja tällä palstalla lienee turha mainita että kaikki vipit yms. ovat menneet nettipeleihin, tuhansia euroja. Ja kun tässä työtönkin olen (lääkärintodistus sekä fyysisesti että henkisesti-maaniis-depressiivisyys) en voi hakea/edes tehdä töitä.
Unettomia öitä, itsetuhoisia ajatuksia… Ajatella, että vielä n. 2 kk sitten ansiosidonnainen “rullasi” normaalisti, unelma-ihana-asunto avopuolison kanssa (kohta ei ole kumpaakaan), säännölliset urheiluharrastukset, työnhaku jne. Kunnes nää sairaudet puhkesivat ja aiheuttivat itsessäni jonkinlaisen maanisen itsetuhoisen pelihullun ja nyt ryvetään kirjaimellisesti ******ssa ja pelossa.

Jollei minulla olisi auttavia vanhempiani, (suhteellisen) ymmärtäväistä puolisoa sekä kahta lemmikkiäni joitan rakastan yli kaiken, olisin jo tappanut itseni. Nyt yöt ja päivät menevät “punnitsemassa vaohtoehtoja” kuten nytkin, jatkaako maanpäällistä helvettiä vai en. Eli kestänkö puolison, asunnon, luottotietojen ja vanhempien kunnioituksen (sekä omani) menettämisen vai tyydynkö suosiolla kohtalooni kolmannen luokan kansalaisena.

Kirjoitettavaa olisi paljon muttei juuri nyt henkisesti jaksa, ehkä joku tunnistaa itsensä tai kenties antaa neuvoja… (?).
PS. Niin ja Takuu-Säätiöön, sosiaaliseen luottoon, sossuun, velkaneuvojiin jo otettu yhteyttä lukuista kerrat joten niistä ei löydy apua…:frowning:

Yksi vaihtoehto on että pamautat itsei työkyvyttömyyseläkkeelle, kun kerran et töitäkään pysty tekemään. Sen jälkeen voit päästä velkajärjestelyynkin, koska siihen tarvitaan säännölliset tulot. Homma toimii siten että varaat lääkäriltä (psykiatrilta) ajan ja hän kirjoittaa sinulle sairaslomaa ainakin parista viikosta kuukausiin. Aluksi täytyy olla 300 päivää sairaslomalla jonka jälkeen pääsee kuntoutustuelle eli väliaikaiselle eläkkeelle. Tämä kuntoutustuki riittää siihen velkajärjestelyyn.

Mutta omasta mielestäni paras tapa “voittaa rahat takaisin” on kuitenkin mennä töihin, ja lopettaa yksinkertaisesti KAIKKI negatiivisen odotusarvon toiminta! Korkeintaan välttämättömät vakuutukset sallitaan.