Ei oo helppoo

No niin, oli pakko tänne kirjautua ku on ongelmii. Semmone 3 vuotta menny aika pöhnäs. Sitte masennuslääkkeet ku tuli fyysisiä oireita.

Ehkä syy oli parusuhteen loppuminen ja työn menetys, tiedä häntä.

Nyt hatuttaa ku oon uudes parisuhtees ja meil on kohta 5kk tyttö mut silti sama tahti jatkuu. Syön 150mg venlaa ja se tekee olon mitäänsanomattomaks ja välinpitämättömäks. Tietty nalkutusta kulee joka päivä emännältä ku vetää bissee.

Oon tietty koittanu lopettaa ja olinkin selvin päin vuoden vaihtees ku en tienny mikä vaivaa ku pumppu hakkas yms, mut se oli ahistus kai.

Tänään kävin lääkäris ja sain Antabus reseptin mut en tiä uskallanko hakee jos alkaa tekee mieli taas bissee, kuulemma niin kauhee olo tulee.

Kyllä ihmisen mieli on heikko välillä prkl!!!

Tänään on keskiviikko. Eilen aattelin et koitan olla selvinpäin. Pyh.

Heitin aamulla fillarilenkin jos vaikka tärinä vähän rauhottus, paskat. Eilen multa jäi pari bissee kaappiin ja tietty emäntä oli ne piilottanu mut sain vongattua ne takas. Nam.

Sitte ku naisväki lähti kyläilee niin kauppaan suoraa hakee tupakkaa ja bisukkaa.

Aattelix sä sit jotain muutosta tähän sun alkoholinkäyttöön nyt vai kuin?

No en tiä onko tää oikee aihealue tälle vuodatukselle. Kyllähän tarkotus on kova vähentää mut ei vaan kykene viel, toivottavasti saan jossain vaihees laitettuu positiivisia viestejä myös.