Ehdotuksia saa heitellä

Paljon lueskellut muiden tarinoita tässä parin vuoden varrella ja nyt ajattelin itsekkin kirjoitella omasta tilanteesta, sekä eritoten kysellä neuvoa akuuttiin ongelmaan. Elikkäs pelihistoriaa löytyy noin 4-5v ajalta ja siinä ollut paljon myös hyvää ja kontrolloitua pelaamista, mutta johonkin väliin se kontrolli katosi ja siinä tuli sitten hankittua noin 15 000€ velkaa. Toisinaan sitä pystyy ottamaan itseään niskasta kiinni ja olemaan pelaamatta ja kaikki menee hyvin :slight_smile: . Sitten taas välillä se toinen minä ottaa vallan ja pelaa tilin tyhjäksi viimeistä hilua myöten ja näin on vaan jälleen päässyt käymään. Slotit on se vikatikki mihin ei pitäisi koskaan koskea. Onneksi elämäntilanne silloin pari vuotta sitten ei mahdollistanut suuremman velkataakan hankkimista.

Kuitenkin tilanteeni sillä tapaa valoisa että ulosottoon maksellut vähän päälle vuoden ja siellä enää vaivaiset 700€ tuon 15 000€ sijaan :slight_smile: . Suunnaton ahdistus kuitenkin päällä kun tili näyttää nollaa ja tässä olisi pakollista maksettavaa loka- ja marraskuun vuokra sekä sähkölasku. Ja kai se ihminen ruokaakin tarvitsee. Kokemuksia tälläisen tilanteen ratkaisemisesta? Ärsyttää aivan älyttömästi että vielä tässä vaiheessa piti mennä tili tuhoamaan kasinolle, tai se mitä tilistä oli jäljellä ulosoton ja verojen jälkeen mistä tämä hälläväliä mentaliteetti johtuikin.

Henkilökohtaisesti iso steppi avautua tänne aiheesta ja jospa sitä valoisammat ajat koittaa jo vaikka ensi vuonna.

Sama homma itsellä, onnistuin alkuvuonna alle puolessa vuodessa hankkimaan 15k velkaa. Nyt näin jälkeenpäin mietin, että ihan älytöntä hommaa. Vähän sama, kun lyhentäisi kolmatta autoa, mutta sitä ei pihassa ole. Tsemppiä arkeen ja toivottavasti pääset näistä saatana luomista pimpelipompeleista eroon.

Tere vaan,
Kiitoksia tsempeistä! :smiley: Pientä päivitystä näin hetkisen jälkeen omasta tilanteesta. Pelaaminen ei ole loppunut vaan onnistuin sen pitämään ns. hyvän maun rajoissa tähän kuuhun asti. Nyt siis taas repsahduksen jälkeen rahatilanne mallia 0€, mutta positiivisiakin juttuja löytyy. Velkaa ei enää tämän vuoden puolella ole ollut ja uskomattoman hyvältä tuntuu että sen sai hoidettua pois päiväjärjestyksestä. Eiköhän tästä ole suunta parempaan päin. Täytyisi vaan keksiä keinot jolla rahan käyttö pysyisi järkevänä, ja pelaaminen mahdollisesti lopettaa kokonaan. Mutta tähänkin asti selvitty ja eikun kohti parempaa! :smiley: Jaksamista kaikille lukeneille!