DXM huono olo -> Neuroleptejä?

Elikkäs kaveri on ottanu erottelemana resilaria 1,75dl, painokilojen mukaan pienin kolmosplateau. Ottamisesta on nyt noin kolme tuntia. Ekan tunnin jälkeen alko erilaiset vatsakivut, oksentamista ja ripulia, siitä eteenpäin koko kehossa tuntuva kipeys ja kylmyys. Nyt alkaa kaduttaa, ei halua millään tavalla minkäänlaista dxm trippiä ja haluais vaan nukkua ja tipahtaa. Ei kuitenkaan voi saada unta, koska on vielä niin sekasin ja huono olo.

Eli kysymys kuuluu, voiko ottaa Levoziniä (50mg) jotta sais unta ja oloja lievitettyjä, vai boostaako se vaan mahdollisesti lisää DMX:n vaikutuksia, joka ei siis todellakaan ole tarkoitus.

Otan osaa teidän ahdinkoon!

Kyllä Levozine on oikea troppi keskeyttää matka. Tosin vaikutus ei ala niin nopeasti kuin voisi toivoa. Pari 50 mg nappia rauhoittaa oloa kummasti…

VH

Mä en oo ainakaan erotellusta dxm:stä saanu vatsakipuja koskaan. Laatta lentää (jos lentää) yleensä tunnin päästä ja sit tietää ainakin et toimii. Monesti sitä tripillä kyl toivoo et loppuis jo tää vaikutus. On se aika häröä ainetta, jota taas toiset inhoo ja toiset rakastaa.

Ois se tolla satsilla vielä överimmäks menny jos kaveris ois yliherkkä dxm:lle ollu. Samat olo mullekkin tulee (siis noi sivuvaikutukset) jos ressut raakana juon.

Niin ja jos noissa olotiloissa haluu ittesä tipauttaa vaikka niillä levareilla nii kannattaa olla kaveri kattomas, jos sattuu oksentaa ettei sit omaan laattaansa tukehdu.