DU100-laastari?!?

[Poistettu sääntöjenvastaista -Päihdelinkin moderaattori]
phiis :sunglasses:

ÄLÄ ota jos et tiedä mitä olet tekemässä. Naapurin pena ei siis kertonut käyttöohjeita? Tältä saitilta tuskin neuvoja saat, koska fentanyylista ei täällä saa puhua :unamused: silti suosittelen passaamaan, mutta jos sen päätät kiskaista, niin varoituksen sanana: tämän kanssa saat oikeasti hengen lähtemään suht helpolla. eli ei mitään överit/vajarit hassuttelua…

[Poistettu säntöjenvastaista -Päihdelinkin moderaattori]. HERRÄÄNKÖ HUOMENNA? :open_mouth:

OTA LAASTARI VÄLITTÖMÄSTI POIS!

Jos noudatat neuvoa, saatat selvitä hengissä. Tuo on luultavasti Durosegic 100mcg/h fentanyylilaastari, jossa on 16,8mg fentanyyliä. Tuossa puolikkaassakin on tarpeeksi fentanyyliä tappamaan puolen tusinaa toleranssitonta ihmistä.

Suosittelen heittämään tuon laastarin roskikseen. Suoraan sanottuna et vaikuta ihmiseltä, joka pystyisi turvallisesti käyttämään tuollaisen määrän fentanyyliä.

Eikös noissa laastareissa ole sekin juttu, että lääkeaine ei ole välttämättä imeytynyt niihin tasaisesti, eli, hieman paradoksaalisesti, puolikkaasta saattaa saada överit helpommin, kuin kokonaisesta, jos lääke on levinnyt laastariin siten, että toisessa puolikkaassa ei ole fentaa juuri nimeksikään ja toinen puolikas sitten sisältään miltei kaiken vaikuttavan aineen ja täten fentanyyliä imeytyy siitä puolikkaasta nopeammin/suurempia määriä, kuin olisi tarkoitus, siis aivan aiheellisessakin kivunlievityksessä? Siksi noita ei kai saisikaan puolitella/pilkkoa :question: . Fiksummat korjatkoot tämän asian, jos puhun taas aivan läpiä päähäni. No, jos asia kuitenkin on noin, kuten kirjoitin, niin toivottavasti sinä, tartuonneen, sait sellaisen laastarin palan, joka ei sisältänyt paljoa fentaa :wink: .

Jos olet vielä hengissä siellä jossakin, niin lopeta nyt helvetissä sen fentanyylin kanssa leikkiminen ja heti! Se, että fentanyylin vaarallisuudesta toitotetaan, ei todellakaan ole vain mitään kukkahattujen propagandaa, jolla he yrittävät kieltää sulta kaiken kivan, vaan tuo aine on oikeasti tappavaa, jollei sitä todella osaa annostella oikein ja myös minä luulen, ettei sulla ole hajuakaan siitä kellontarkasta annostelusta, mitä fentan edes suhteellisen turvalliseen käyttöön vaaditaan :confused: . Siinä touhussa ei tosiaankaan pelata milligrammojen kanssa tai annostella “vain vähän sinnepäin” :wink: .

Anna toki palaa, jos olet todella itsetuhoinen ja tahdot vakaasti päästä hengestäsi :mrgreen: . Tuota viimeistä en tarkoittanut sitten yllytykseksi, vaan varoitukseksi. Tiedoksi ihan moderaattorillekin, vaikka kaipa tämä mun viestini sensuuriin menee :confused: :unamused: .

Joo o, melekosta tavaraa oli…
Eioo tosissaa paljoo tosta fentasta tietoo muutakun just se, että se on vaarallista jnejne.
Eka ja luultavasti vika kerta ku otan tuota, saaaaaaaaaaaaaaaaaapi nähdä… nitkutikitkuti.,.

Kuinka kauan sulla meni annoksen ottamiseen…?

Kaveri on näköjään vielä hengissä, joten se toinen puolikas meni sitten jollekin toiselle onnekkaalle. :unamused:

^totta. :sunglasses:

^ Täh? Pääsikö joku toinen muka hengestään? Vai joutuiko vain sairaalaan vai mitä tuo tarkoitti?

Fentanyylistä keskustelu on korkean yliannostusriskin vuoksi kiellettyä foorumilla, ketju lukitaan.

-Päihdelinkin moderaattori