Doxal ?

Sain tänää respan unettomuuteen.Kokemuksia kaivataan.

Heh!

Hevosille tarkoitettu unilääke. Kerran kun minua vaivasi aika paha unettomuus eikä edes 40 mg Tenoxia auttanut, niin lääkäri kirjoitti minulle 200 mg Doxalia unilääkkeeksi. Nukuin pitkään ja sikeästi. Sängystä nousu oli aika hankalaa sitten joskus kun heräsin (en ole ihan varma montako vuorokautta nukuin)…

VH

Vau ! Ehken heti 200mg lähe nappaamaan.25-50mg oli tarkotus.

Mielestäni Doxal on huomattavasti mainettaan parempi unenantaja ja pitkässä juoksussa huomattavasti fiksumpi vaihtoehto kuin bentsojohdannaiset. Annosmäärä, joka nukuttaa riittävästi mutta ei aiheuta seuraavalle päivälle zombie-oloa on todella yksilöllinen ja löytyy vain kokeilemalla.

Eli jos unettomuus on ongelmana syystä tai toisesta, niin suosittelisin kaikkia mielellään edes kokeilemaan löytyisikö apua Doxal-Triptyl-Mirtazapin -akselilta kuin koukuttamalla itsensä suosista usein koko loppuelämän kestävään bentsohelvettiin. Trisykliset tai Mirza eivät ole nykyään kovinkaan cooleja vaihtoehtoja, mutta yleensä riippuvuus ja muut ongelmat ovat huomattavasti pienempiä kuin varsinaisilla nukahtamis- ja unilääkkeillä. Ja lisäksi nuo ovat apteekissa halpaa lystiä joten kokeilu ei edes tule kalliiksi.