Dolcontin 200 mg

Onko viihdearvoa?
4 kappaletta mulla on noita…
Joku sanoi joskus, että boostaa buprea… :open_mouth:

tuossa on vaikuttava aine morfiini joten kohtuu varovainen olisin.

Lääkemuodot:

Depotkapseli, depottabletti sekä depotrakeet mikstuuraa varten. Tableteissa on vaikuttavaa ainetta 10, 30, 60, 100 tai 200 milligrammaa (mg). Unotard-depotkapseleissa on vaikuttavaa ainetta 30 tai 120 mg. Mikstuurassa vaikuttavaa ainetta on annospussia kohti 30 mg.

Vaikuttavat aineet:

Morfiini.

Käyttötarkoitus:

Lääkettä käytetään voimakkaiden kipujen lievitykseen mm. syöpäsairauksien yhteydessä.

Vaikutustapa:

Morfiini on vanhimpia ja tehokkaimpia kipulääkkeitä. Sen vaikutus kohdistuu keskushermostoon. Depot-lääkemuodoista morfiini vapautuu tasaisesti ja hitaasti, jolloin saadaan pitkään kestävä kivun lievitys.

Annostus:

Lääkärin ohjeen mukaan. Annostusohjetta ei pidä ylittää, koska siitä voi seurata myrkytysoireita.

Lääkkeen ottaminen:

Kapselit ja tabletit niellään kokonaisina vesilasillisen kera. Kapselin voi myös avata ja sirotella sen sisällön sopivaan kylmään ruokaan, kuten piimään tai jogurttiin. Kapselin sisällä olevia rakeita ei kuitenkaan saa purra rikki eikä murskata, eikä niiden saa antaa liueta nesteeseen. Annospussien sisältämät rakeet sekoitetaan pieneen vesitilkkaseen ja näin syntynyt seos siemaistaan. Annosrakeet voi myös sekoittaa ruokaan, esimerkiksi viiliin, piimään, jogurttiin, puuroon tai jäätelöön.

Haittavaikutukset:

Valmiste voi väsyttää ja heikentää tarkkaavaisuutta, joten moottoriajoneuvon kuljettamista ja tarkkuutta vaativien laitteiden käyttöä on hyvä välttää lääkkeen ottamisen jälkeen. Väsyttävä vaikutus yleensä lievittyy muutaman päivän kuluttua lääkityksen aloittamisesta. Lääke vahvistaa alkoholin vaikutuksia, joten alkoholin käytöstä on syytä pidättäytyä lääkkeen käytön aikana. Lääkitys lopetetaan asteittain siten, että annosta pienennetään hoitavan lääkärin ohjeiden mukaan, jotta vältyttäisiin vieroitusoireilta, kuten hikoilulta, nenän tukkoisuudelta, rauhattomuudelta ja unettomuudelta. Morfiini voi myös aiheuttaa sappikohtauksia ja suurilla annoksilla se haittaa hengittämistä.

Raskaus ja imetys:

Morfiinia ei saa käyttää raskauden aikana eikä imetyksen yhteydessä.

Säilytys:

Valmisteet säilytetään kuivassa paikassa huoneenlämmössä, +15-+25 asteessa. Kelpoisuusaika pakkauksessa.

Tyyppi:

Reseptivalmiste

Markkinoija:

Mundipharma Oy

eli kyllä tuon on 10x subua vahvempaa.oisin HELVETIN varovainen ton kanssa.tappavan vahva lääke.subu on niinku karkkia tohon verraten.

No eipä noilla juuri ole viihdearvoa. Tai jos nyt morfiinista jotain kiksejä saa, niin ehkä sitten…

:mrgreen:

trollaamista thisnutylla päällä nyt? :wink: eihän morfiinilla toki mitään viihdearvoo…
äläkä ny oikeesti ala bupren kanssa sotkeen tota, IHAN hukkaan menee.

[Poistettu haitallisemman käyttötavan suosittelua. -Toimitus]

no saahan noi rännättyä ja opiaattinaiivin ei kyllä yli 20mg:ta missään nimessä alkaa tökkiin suoniinsa varsinkaan. eli takuulla 20mg iv:na tuo jo aika mukavat euforiat ilman toleja, syötynä sit ehkä puolet isompi annos… muttajoo, en mä tässä ala neuvoon mitään. Lue ohjeet lääkeinfosta ja käytä niinkun pitää, toi 200mg nappi oraalisesti depottinakin aika helvetin stydi… varovainen varovainen.

Joo eli nyt ihan faktatietoa. Paljoko kannattaa nollatolella ottaa mopoa viihteesee? Oraalisesti siis. Suoneen en laita mitään. No ei mullua mopoa oo mutta varmaan joskus tulee testattua kummiski. Eli itteeni en halua tappaa ja kuosit haluan, montako milligrammaa on nyt se hyvä? Entä missä muissa suomesta saatavissa lääkkeissä ois mopoa ja kuinka paljo? Ei mitkään depotit niin vitusti kiinnostais.

kaikki morfiinivalmisteet suomessa (tabletit) yms rakeet on depot muodossa vissiin, ainoo “nopee” on sitten morfiini injektioneste ja sitä et saa kun sairaalasta, et onnee vaan. tokihan noita depot rakenteita voi rikkoo, mut ei saa neuvoo. Ja kuten täysin opiaattinaiivin ei varmaan 20mg enempää morfiinia ottaa…

Suomi voi painua sitte vittuun.

Noh tos olis käsillä tätä ko. ainetta 30mg. Mulla tole esim oxyconteihin se 40mg ja subuun ei tunnu olevan rajoja ollenkaan - luulettetko, että 30mg dolcontinia toimii silleen ns. kunnol? Subua ei ole alla ollenkaan, muutenhan tota koko dolcontinia ei ole järkee ottaa ollenkaan, hukkaan menis koko kallis setti.

Oxy on mg-määrissä mitattuna hieman Morfiinia vahvempaa, ainakin suun kautta. Tuo 30mg Morfiinia vastannee noin 20mg Oxya…

Ennemminkin 10mg tai jopa vähemmän.

Älä nyt helvetissä rupea niillä “boostaamaan buprea”. Bupre vain pilaa morfiinin vaikutukset. Morfiini on huomattavasti vahvempi, euforisoivampi ja vaarallisempi opiaatti kuin burprenorfiini.