Do you feel all right?

I feel all right tonight!

vaikka aamu taitaa olla jo tulossa…

Da, spasibo

youtube.com/watch?v=iy4mXZN1Zzk

Kunhan tunnen jotain.

I wonder why… I feel all right?!

hehe

Sometimes, sometimes not. :blush:

I’m feelin fine too :slight_smile:

now i feel like i’m sick! enkä ole edes tyytyväinen laaman omistaja. tuli iso [size=150]JYTKY.[/size]

youtube.com/watch?v=IT06siITu0Q

Njet.

Not really. Tired and feeling blaaah…

Fuck not a vee bit.

Even fucking good load of shit more than last time.

Better minute by minute.

I don`t know… Aivot käy ehkä ylikierroksilla eikä voi muistaa tai tajuta kaikkea mut mä olen jo tottunut siihen jollakin tapaa… Onneks asia ei stressaa, parempi vain nauraa… :laughing: Jos tietää että ei ole mikään tasapainoisin ihminen maan päällä ja on näinkin pitkään täällä jo hengannu, ni osaa varautua melkein kaikkeen vaikka ei kaikkea ymmärrä tai muistakaan… :laughing:

Psyketrancee ja kaikki on okei. Parantaa mieltä ja maailmaa tuo musiikki :sunglasses:

not at all.

Voispa mennä takas lapseks, äidin syliin. Itkeä siinä. Se oli maailman turvallisin paikka, siellä ei mikään paha päässy koskettaa. Oispa aikuisillekin joku sellanen paikka. Et sais vaan olla, ei tarviis murehtia mistään, ja susta pidettäis kyllä huolta.

No onhan teillä naisilla semmoinen eli rehdin/kiltin/ison ja komean miehen syli…sit jos hän ei vielä ole perseaukinen niin se huolenpitokin on turvattu. :laughing: Meillä miehillä ei ole vastaavaa paikkaa… :cry: …ainakaan hetero miehillä.

^ Ai aikuisena voi itkee vaan miehen sylissä? Eikö mies voi itkee naisen sylissä? Homo tai hetero, ihan sama.

Mikään paikka koskaan ei voi korvata sitä tunnetta ku on lapsena äidin sylissä.

Suomessahan puhutaan suomea ja sillä siisti. Ei en ikinä tunne olevani kunnossa. Aina tunne, että jotain vialla. Tämmöstä tää mielenterveysongelmien kanssa on. Muutamia tuntemuksia mitä täytyy kokea käytännössä päivittäin: pelko, ahdistus, huimaus, päänsärky, sekava olo, hikoilu, puristava tunne rinnassa ja tietysti tunne siitä, että kaikki ei ole kunnossa. :imp:

Not too good. I feel like rattling a vee bit but this feeling is rapidly going away and I have it every norning so I am used to it. Good feeling comes after taking few pills.

Mähän vaan annoin esimerkin joka on aikuiselle naiselle lähinnä sitä mainitsemaasi äidin syliä eli oma puoliso… voi sitä mennä tillitämään vaikka juolupukin syliin jos siltä tuntuu…