DMAE ja Antabus

En oikein keksinyt muuta paikkaa, mistä voisi löytyä asiantuntemusta tällaiseen kysymykseen. Koitin hakea Googlella ja selailin tietokantoja, mutta en löytänyt vastausta.

Elikkä DMAE eli Dimethylaminoethanol on nimensä mukaan etanoli, voiko se siis aiheuttaa saman antabusreaktion kuin alkoholi?

Tarkoitus olisi tässä selvistelyn ohella vähän koittaa herätellä aivoja nootropiineilla. Lisäksi meinasin kokeilla pirasetaamia, koliinia ja inositolia. Onko mielipidettä, voisiko näillä saada viinan väsyttämiin aivoihin puhtia?

Peukalosääntönä, jos perusteellinen googlaus ym. tutkimus ei anna vastausta niin lähes varmuudella et sitä tule myöskään tältä palstalta saamaan. Paras neuvo olisi varmaan keskustella asiasta hoitavan lääkärin kanssa, tosin veikkaan, että hänkään tuskin osaa antaa vastausta asiaan. Paras siis luultavasti jättää varmuuden vuoksi kokeilematta.

Itselläni ei ole valitettavasti nootroopeista kokemusta, joten en niistä osaa kommentoida sen enempää.

Ei muutu asetaldehydiksi DMAE elimistössä joten antabuksen käytölle ei pitäs olla estettä. Ja ihan wikipediasta tutkin joten älä usko minua.

Tällasen vastauksen varmaan just halusitkin et ei pitäis jne… mut ei taho vastuuta.