Diatsepaamitoleranssi urbaani legenda

On se.
Ei helposti addiktoituville ihmisille.
Ite yli 20 vuotta ~100mg diapam, 4mg alprtz, midaz 15mg + tennarit, imovanet, stilkkarit ym./VRK.
Nyt annos 30mg/vrk. On ollu opettelemen syömään niitä oikein kun harva lääkäri nykyään maximia määrää ja useita pkv jos on + valviran linja…
7 vuotta kuntoutuslaitoksen jälkeen bentsot kadulta, nyt respa yli kaks vuotta ja opetteleminen on. Muistan joskus puolikkaita kympin pameja räiskin ilkkarilla ku panokset oli loppu, jäähän se seinään sininen jälki…
Nyt on korkeakoulut käyty ja olojakii tulee jos tarpeeks saa placeboreseptorit psyykattua mutta siinä se 30mg:ssä pysyy ja vähempikii on välillä riittänyt.
Nyt narkkarit/addiktit elkää pahoittuko itellä 25+ vuotta myös 2x/vko muistipoiskänni ja nyt ei oo kolmeen vuoteen tehny mieli -sen aineen himo otettiin pois, ei helpompaa vois lopettaminen olla.
Eli ns. sekakäyttäjä. Kaikki laitokset käyty ja naama punasena antabuskuurin aikana.
Haluanko syödä näitäkään pillereitä ~1/20 osa aikasemmasta parin vuosikymmenen lääkityksestä, en. Mutta en valita kun on näin hienolla mallilla mun läkeriippuvuus vrt. aikasempi elämä.
Mutta harvat voi näin kirjoittaa (koska elossa jälkeen 2 x varma kuolema piti olla).
Toivoa aina on. Se pirun himo ja pitkäaikanen psyykkinen riippuvus ja kipulääkepuolesta en oo ees maininnu mitä kirjottivat eli pkv-sekamelska vielä lisäks.
Silti, kaikilla on toivoa oli riippuvuus mikä tahansa. Luottoa vaan enempi muuhun (Jeesus) kun itteensä ym. lausuntoihin.
Kova on pitkäaikaiskäyttäjällä tie sen muistan kun rimpuilin sen 7 vuotta, kun taas alkoholi unohtu ja paniikissa sitä kaupasta tietty hakemaan. Ja tölkin kahen jälkeen nousuhumalakii oli niin turhanpäiväinen ni se kerta loppu siihen mutta ei sitä oma liha niin helposti luovuta. Hyvien kavereitten kanssa ja kunnon merkki ni tokihan tuo toimii ja baariin. Oli kyllä säälittävä yritys.
Kerran palaverissa missä oli hoitajaa lääkäriä ym. TYP tätiä kysyin tutulta hoitajalta että “sinä kun tunnet mun juomahistorian ni oonko mä nyt sitte se alkoholisti mikä papereissa lukee?” Pointsit sille ei käyny valehtelemaan kun koko huone ootti sen vastausta sano vaan että katse kohti tulevaisuutta mitä me vanhoja miettimään…
Kädet vaan ristiin sinä joka luulet että kaikki toivo on mennyt, sama tilanne jos ei futaa ni kandee kokeilla.

Ei ihan aiheessa ja Jeesukseen loukkautujille -teidät mainitaan nimeltä raamatussa :stuck_out_tongue:
…mutta empiiriset kokeet ovat osoittaneet vääriksi lähes kaikki oppikirja-esimerkit mukaan luettuna bentsotoleranssin liikakasvu. Näin tällä narkkarilla tänään kun luotat Luojaan \o/