dekstropropoksifeeni IV?

Pystyykö dekstropropoksifeeniä (suomessa lääkenimellä abalginia) tuikkaamaan IV ? Erowidistä ei löytyny tietoo ja netissäkään ei paljoo puhuta tästä? [Poistettu riskialttiin käyttötavan tiedustelu. Luethan saunan säännöt. -Päihdelinkin moderaattori]

Noni ei jaksanu oottaa vastaust vaa kävin äskö tuikkaamassa :slight_smile:) [Poistettu sääntöjen vastaista. -Päihdelinkin moderaattori] BTW mulla meni piikki neitsyys :/. Toivotaa ettei tästä nyt tuu vakavempaa ongelmaa :smiley: <3

Toivottavasti ei tule isompaa ongelmaa, mutta miksi menit niitä rätkimään jos kerta ennen et ole piikittänyt. Perus eihän mulla oo päihdeongelmaa meiningillä meet.

Tutkin hieman niiden kemiaa, se ei ole ns. aihiolääke, joka tarvitsee suun kautta ottamisen ja sitä kautta maksan metabolisoinnin. Kuten kodeiini ja tramadoli. Eli ainakin nokittamaan sitä pystyy, mikä nopeuttaa imeytymistä n. 50%.

Lisäksi se näyttäisi liekenevaan veteen. ainakin 60celciuksen turvarajassa, mikä on lähes sama kuin metanolin, joka on yleinen turvaraja. Tässä lämpötilassa sitä liukenee millilitraan lineaarisesti 60000mg ja logaritmisesti monta kertaa enemmän, riippuen log-asteikosta, mutta hyvän liukenevuuden takia vetoihin liukenee myös paljon epäpuhtauksia, kuten myös subussa, jossa kielen alta otettu annos toimii paljon odotettua pidempään, nykyisin k-hoidossa otetaan entisten tuplien sijasta nykyisin myös triploja.

Toisaalta lsd:n puoliintumisaika on hyvin lyhyt, mutta vaikutusaika hyvin pitkä, joten mikäli olet hengissä vielä, niin kerro tuloksista. (kirjoitan lääkkeiden kemiallisista ominaisuuksista ja lisäaineista muutamiin paikallislehtiin ns. freelancerina pyydettäessä, eli tienaan sillä hommalla muutaman satasen juodessa… ei kun vuodessa… :mrgreen:

Suosittelisin lopettamaan tuon käytön alkuunsa. Sen lisäksi, että jo pieni määrä alkoholia voi aiheuttaa hengenlähdön tuon kanssa, niin sillä on myös sydämen toimintoja lamaavaa vaikutusta, johon ei synny toleranssia. Itse asiassa, kun vaikutat olevan vielä alkuvaiheessa, niin suosittelen opioidien käytön lopettamista kokonaan. Jos tätä et kuitenkaan ole valmis tekemään, niin etsi nyt ihmeessä ainakin turvallisempi (=mikä muu tahansa) opioidi. Muiden opioidien kohdalla huomioon otettavia riskejä (siis tietysti yliannostuskuoleman lisäksi) ovat yhdistelmävalmisteiden parasetamoli ja indometasiini, joista kuitenkin selviää vesierottelulla sekä tramadolin kouristusriski (eli älä ylitä 400mg/vrk annosta). Etyylimorfiini, kodeiini ja tramadoli ovat myös vaarallisia ja hyödyttömiä piikitettäessä (tosin myös piikistä luopuminen on yksi ensimmäisiä asioita, joita kannattaa tehdä, mikäli opioidien käyttöä on “pakko” jatkaa).