Crystal love

iltalehti.fi/uutiset/2012060 … 0_uu.shtml

Kiinnostais tietää mitä tää kyseinen aine on…

metaa?

Itellä tuli mieleen lähinnä kristalli MDMA… Tuolla nimellä sitä joissain maissa/piireissä kutsutaan. Tai sitten on taas jotain uutta kemikaalia.

joo todellakin siis nyt kun sanoit ni ehdottomasti. en ajatellu yhtään totakaan mutta sehän se varmasti on

Ei todellakaan ole mitään kristalli mdma:ta. Nimi on taas joku ihan uutuus mikä ei sano aineesta mitään. Varmaan jokin mukava sekoitus designhuumeita tai jokin uusi variaatio.

eiköhän mdma ole ollut humausain listalla jo aika pitkään… ja toi aine ei sinne ole vielä päässyt…

Mistään mitään tietämättömänä niin eikös tämä ole niitä ns kylpysuola nimellä myytyjä, että tässäkin oltaisiin sekoitettu efedriiniä ja kylpyyn laitettavaa jauhetta. Kaiken maailman paskoilla jatkettuja myydään ihmenimillä… vai oliko sitten ollut piri/meta + muun vastaavan jatkeen sekoitus… Kaikkea ne keksii sekoitella… aikonaan amsterdamissa kaduiltakin ihan touristguidessa luki, että on noin 90%:sti rotanmyrkkyä, pesujauhetta yms jatkeena aineessa kuin aineessa. Tosin toki kun paikat tietää niin puhdastakin saa, tai ainakin ei millään niin vaarallisella aineilla jatkettuna. Ite kun tepastelin siellä parisenvuotta sitten 6jälkeen kun kaupunki muuttuu täysin niin 12-20vuotiaita tuli myymään ekstaasia, koksua yms pilvin pimein, metrin pari ehti kävellä kun taas joku tuli kaupittelemana.
Offtopiccia osa, sori. ja varmaan virheellistäkin tietoa koko juttu, mutta tuolta kaduilta kuultua mitä tuo crystal love on / millä sitä on jatkettu. Eipä löydy googlestakaan, oikein mitään muutakuin vain siitä joensuun 2 kuoleman mistä yksi selvisi hengissä jutusta. Tosin mukana oli muitakin lääkkeitä ja alkoa.

Olisiko joko Crystal Methylone tai Ketamine hcl crystal?!? Nykyään saa netistä KAIKKEA ja kun tulli ei ole resurssipulan takia postia tarkistamassa niin tullin omakin arvio oli että joka kymmenes paketti jää kiinni!! Annostus on HIUKAN eri luokkaa kuin amfetamiinissa!! Pienin määrä näitä monia RC:ja on 0,25mg ja mikäli iv:sti vedetään, ei MITÄÄN takuita miten toimii ja kuinka kauan…

Tuo kylpysuolajuttu on Suomen median ymmärtämöttymyydestä johtuvaa huuhaata. Netissä siis noita tutkimuskemikaaleja myydään esim. kylpysuolana tai lisäravinteena, jolloin voidaan väittää, ettei kyseessä ollut ihmiskäyttöön nautittavaksi tarkoitettu aine. Mistään kylpysuolalla jatketusta kamasta ei siis ole kyse. Jokin tutkaristimu luultavasti kyseessä, toivottavasti tarkka aine selviää ruumiinavauksessa. Poliisi voisi kyllä pidättäytyä julkaisemasta tällaisia “crystal love”:n kaltaisia mitään sanomattomia nimiä julkisuuteen. Tai en sitten tiedä, jos tuota oikeasti joku kauppaa jossain jatkettuna tuollaisella nimellä.

Juu kyllä itsekin olen törmännyt moneen sivustoon missä juuri markkinoidaan näitä muuntohuumeita “kylpysuolana” yms, ettei ole tarkoitettu otettavaksi suun/nenän/suonen kautta, tosin huvittavaa tosin jos on jotain 1gramman luokkaa, niin eihän se nyt voisi KYLVYSSÄ vaikuttaa siihen veteen mitenkään niin paljoa, että saisi itsensä sillä sekaisin. Tämän siis olen aina tiedostanut mihin käyttöön nuo ovat tarkoitettu ja youtubestakin löytyy kaikenmaailman videoita missä näitä kaikkia on koitettu, järkyttäviä flippauksia ihmisillä yms. Parempi olisi kuin vaan annettaisiin vaikka sienet ja kannabis suomeen(kin) ja muihin maihin lailliseksi, millä ei tappaisi itseään saatika näillä mitkä jäävät noin 10% varmuudella tulliin ja koko ajan kehitellään lisää. tosin monilla sivuilla lukee, ettei toimiteta suomeen, ja muutamia jenkkien osavaltioita. ebayssahan noita pyörii kans pilvinpimein sitten yksityisten tai “yksityisten” kautta. Tosin, ompa niitä aineita myös paljon jatkettu kaiken maailman paskalla, mahtaakohan suomesta edes löytyä yhtäkään täysin puhdasta huimausainetta? lukuunottamatta kannabista (mitkä nekin välillä ja useimmiten jatkettuja ellei ole nähnyt itse puskasta leikattavan tai suoraan kavereilta yms). IMO nämä ns. muuntohuumeet tulevat olemaan erittäin paljon ihmisille hallaa tekeviä ja kuolemantapauksiin johtavia kun ei tiedetä annostuksia yms, varsinkin jos iv:nä vedetään.

toivottavasti tätä tulee paljon kadulle niin kusipäitä alkaa tippumaan mukavaa tahtia!
oiva keino.

Toivoin samaa, tosin olisin itselleni halunnut; kun en enää jaksa tapella oikeuksista… Luokkakaveri sanoi että mene lääkäriin, sanoin että todella turhaa kun oli kirjoitettava koko stnan viidesosa maan alue!!

Haloo, eiköhän uhrit ole tietämättömiä/kokemattomia/fiktittömiä. Niitä riittää aina. Mieti nyt jos joku läheises kuolis tohon. Kato ei mee onnen lahjat aina täällä tasan. :imp:

Kun eivät olleet tietämättömiä. Eikä fiktittömiä.
Aine joita nämä kaksi ottivat, oli tarkoituksellisesti tappavaa. Tarkoituksena oli ottaa toisen henki.
Se, että toinen otti tätä, oli sattumanvarainen vahinko. Piste.
Kolmas joka otti, otti eri pussista. Oikeaa tavaraa, ei sitä joka oli miksattu tappavaksi.

Terveisin vitun joensuulainen joka tunsi kaikki ja on itekki vetäny kristallii sen verta et tietää et siihen ei delaa. (kun osaa ottaa).

Edit: Aineenn alkuperäinen nimi on Crystal Speed, nämä lovet ja muut on ihan samaa shittii. Venäjältä tulee tää paska, ei vissii kovin hyvin levinny ku jengi ei tiijä. Ite otin ekoja kertoja tän vuoden alussa.

Ai että ihan aineen nimi…? Eiköhän tuo ole ihan joku katukauppanimi. Joitain saattoi kiinnostaa nimenomaan se vaikuttava aine.

Mikähän sitten oli tämän tappavan aineen nimi? Lienee tosin turha kysyä, kun tiedät sillekin varmaan vain jonkun katukauppanimen :unamused: .

No, nussi pilkkua jotta saan korjata; alkuperäinen ‘nimi’ todennäköisesti rimpsu kirjaimia ja numeroita, mutta kadulla puhuttiin Crystal Speed nimellä.
Ja valitettavasti en tiedä mikä oli tappava aine, todennäköisesti jotain rotanmyrkkyä tai vastaavaa.

edit: voin toki mennä kysymään tyttöni äidiltä kuolinsyytä / papereita joissa ilmenee mitä elimistössä ollut, jos haluat tietää :slight_smile::slight_smile:

^ Hämmästyttää, kummastuttaa pientä juhlijaa… Taas monikin asia :unamused: