Buvidal-injektion lopettaneita?

Ei löytynyt juuri mitään kokemuksia mistään, niin aloitin tämän.

Subun käyttöä(iv) pari vuotta, sitten jonkun vuoden kuivilla ja taas käyttöä pari vuotta. Sitten puolitoista vuotta korvaushoidossa, injektiolla viimeinen vuosi.

Rapia 90mg oli kuukausipiikki, viimeset pari kuukautta oli ~60mg. Lopetin siihen, viime piikistä on nyt 2,5kk.

Viekkareita ei tullut oikeastaan ollenkaan. Tai siis tuli tottakai jotain, mutta ei MITÄÄN verrattuna refloihin mitä koin ennen. Olen ollut jopa töissä(suht. fyysistäkin) koko lopetuksen ajan. Ripuli oli yhden vessakäynnin verran. :laughing:

Samoja oireita kun yleensäkin, eivät vaan tule yhtäaikaa kaikki, jonain päivänä saattaa vähän olla vilu(ei mitään niin pahaa kun ennen, harvoin edes kananlihalla), jonain päivänä vähän vatsa kipeä. Unettomuus ei ole vaivannut juurikaan.

Tukilääkkeiksi määrättiin Catapresan, Imodium ja Somac. En ole juuri syönyt noista mitään.

Seksihalut palautui rytinällä niinku ennenkin, tosin nyt en lauennut housuihin nukkuessa niinku yleensä kävi muutaman kerran. :laughing: mutta vieläkin on aika herkillä joten pitkäkestoisesta seksistä ei tarvi haaveilla. Ehkä paranemaan päin kokoajan.

Parran joutuu ajaa kaks kertaa siinä ajassa kun ennen kerran, johtuu kai palautuneista testotasoista. Opiaatithan tutkimusten mukaan jopa 50% laskee testosteronitasoja.

Mitä kokemuksia muilla?

En olis uskonu kuinka helppoa on ollut. Reflat on lähinnä olleet pitkäkestoisia lieviä nihkeilyjä, mielestäni ei käytännössä mitään verrattuna pillerin lopetukseen.