Buustaako vai blokKaakon viina imovanea?

Siinäpä se kysymys olikin

^ Riippuu vähän, mitä buustaamisella tarkoitat. Mikäli meinaat Imovanen virallista käyttöaihetta, eli nukahtamisen helpottamista ja nopeuttamista, niin viinan kanssa saattaa hyvinkin käydä niin, että eipä tule uni, mutta kaikkea muuta hauskaa ja vähemmän hauskaa sitten tapahtuukin. Jos tosiaan päänsekoittaminen on tavoitteissa, niin buustaa kyllä ja jopa niin, ettet itse välttämättä tajua asiaa, kuin vasta jälkeenpäin. Suosittelen äärimmäistä varovaisuutta tuolla kombolla tai itseasiassa en suosittele koko komboa lainkaan. Z-lääkkeet viinan kera sekoittavat monilla pään vielä tehokkaammin ja ikävämmin seurauksin, kuin viina+perinteiset benzot -kombo.

Imovanen ja viinan vaikutuksen alaisena olen keksinyt itselleni alter-egon nimeltään Jenni joka on lesonainen Tuusulasta.

Se on hankala Imovanen kanssa koska kitkerä maku suussa aiheuttaa kovan janon ja etenkin bisse tuntuu maistuvan. Mulle tulee aina hirveä viinanhimo Z-lääkkeistä.

-Jenni

Buustaa. Juuri Imovane ja viina kombinaatio sekoittaa aivot aivan täydellisesti. Kerran tällä kombolla olin matkalla baariin ja näin tyhjän poliisiauton parkissa kadulla ja hyppäsin kuskinpaikalle ja laitoin siniset vilkut ja pillit soimaan. Se oli kaksi litrainen Ford Mondeo sedan. Loppuyön vietin kisahallissa keltaisella patjalla.

Oma vika kun jättää ovet auki. Se poliisi joka huomasi tilanteen sanoi “että miksi sinä teet tällaisia sairaita asioita”.

Buustaa, etenkin bisse tuntuu maistuvan erittäin hyvin kun on semmoinen kiva katkera maku suussa.