Bubre seuloissa?

Noniin, mietin että uskaltaiskohan mennä jo tällä viikolla seuloihin vaiko vasta ens, ei jaksais odotella mutkun puhtaat pitäis olla… Onhan viime nokista jo reilu viikko aikaa, mut eikös bubre näy aika kauan? Otin parit tekkenilainit viime viikon lauantaina eli 18. päivä, ja sitäkin ennen enää vaan viikonloppusin…

Tervehdys!

Itselläni bupre näkyi seuloissa 9 vrk ja käyttämäni annos oli 8 mg vrk IV. Eli 10 päivän jälkeen omat seulani olivat puhtaat. Tämä vaan referensiksi…

VH

Moih!
Riippuu hyvin paljon aineenvaihdunnasta ja siit kuinka paljon oot ottanu. Itellä bubre poistui elimistöstä todella nopeesti, mut toisaalta päiväannokset oli melko pieniä. Mut siis hyyyyyvin yksilöllistä.
Ei muuta ku sitruunatiivistettä litkimään, jos haluut pelata varman päälle. Mut toivottavasti,et enää sitä shittiä vetele… :confused:

Ei PITÄISI näkyä. Mulla on joskus näkynyt alle viikon ja joskus 2 viikkoa. Se on niin monesta asiasta kiinni. Jos saat venytettyä seulanantoa niin hyvä.

.

^Meillä ainakin perus-seulat ovat bubre, thc, bentsot, opparit, amfe sekä koksu… Ne ketkä ovat vain ja ainoastaan bubren takia hoidossa, testataan bubret pikana jotta voidaan antaa lääkkeet jos seulat puhtaat…

.

Joo kyllä ihan normi-testeissä näkyy bubre.

Kodeiini näkyy, koska se metaboloituu morfiiniksi, ja noissa testeissä testataan aina opiaatit-kategoriassa nimenomaan morfiinin esiintyvyyttä eli se paljastaa kodeiinin, etyylimorfiinin, morfiinin, heroiinin ja opiumin (sekä mahdollisesti muiden harvinaisempien opioidien) käytön.

Bentsot taas ovat vähän vittumaisia, varsinkin diatsepaami ja klooridiatsepoksidi saattavat näkyä todella pitkiä aikoja. Klonatsepaami sen sijaan ei yleensä näy pienellä annoksella, vaikka sen puoliintumisaika on pitkä.