Blogi huumeiden käyttäjien läheisten arjesta

Hei,

Sietämätön Hiljaisuus on vapaaehtoisprojekti, blogi huumeiden käyttäjien läheisten arjesta. Hanke on tuore, ideansa saanut ja lanseerattu helmikuussa 2020. Pääsääntöisesti taustalla häärää vanhempia, kenen lapset ovat käyttäjiä mutta blogin kirjoitukset eivät kuitenkaan rajoitu siihen. Tulevaisuudessa toivomme, että kirjoituksia tulee myös muilta läheisiltä, läheisten läheisiltä, ammatissaan huumeiden käyttäjiä kohtaavilta.

Blogin tarkoitusperät ovat, että siellä pääsee anonyymisti ääneen käyttäjien läheiset (ja muutkin) kertomaan arjestaan sekä purkamaan tuntojaan. Toinen tarkoitus on, että nämä meidän läheisten kokemukset saisivat mahdollisimman paljon näkyvyyttä. Blogilla on Twitter ja Facebook-tilit näkyvyyden lisäämisen vuoksi. Haluamme tehdä kokemuksistamme avoimia, tavoittaa päättäjiä ja miten usein on vaikeaa saada apua.

Toivomme kovasti lukijoita, tykkääjiä Facebook sivustoille, kommentteja Twitteriin, blogin kirjoituksille jakoja. Sekä tietenkin, vastaanotamme mielellämme sisältöä. Blogikirjoituksiin saa apua myös. Anonyymillä sähköpostilla voi olla meihin yhteydessä myös. Luottamus kuitenkin 100% että kirjoitusten takana olevien kasvoja ei paljasteta. Kirjoittajat itse määrittävät, kuinka paljon haluavat kertoa eikä kirjoituksia julkaista ennen, kuin kirjoittaja on ne hyväksynyt.

Blogin osoite sietamatonhiljaisuus.blogspot.com/

Facebook facebook.com/hiljaisuusblogi/
Twitter twitter.com/sietamaton
Sähköposti hiljaisuusblogi@gmail.com

Tervetuloa seuraamaan, osallistumaan, jakamaan, lukemaan!