APUA! Uskaltaako ottaa Temestaa näiden päälle?

Eli mulla vaikuttaa kehossa nytten, 4mg rivatrill, 10mg insomin, 40mg tenox, 600mg depot tramal, lyrica 450mg… ja 2 olutta. Uskaltasko ottaa noiden päälle temestan tai pari kun on tolet niin katossa ettei nuo pidä ku reflat loitolla…?
Tekis niin mieli mut kun ei tiedä yhteisvaikutuksia muutakun että lyricaa buustaa, kuten myös alkoholi.

Please tell me!? :astonished:

Vastakkaa ny joku ? :frowning:

tuskin yliannostus on kovinkaan lähellä, jos vasta olet saanut reflat tainnutettua.

Kyllähän sinä voit huoleti ottaa mielestäni ainakin 4 mg annoksen.

VH

Eipä nyky-ajan bentsot Suomessa ole juuri mistään kotoisin,temestastakin on jätetty millin versio joka on lyhyt vaikutteinen,kuka tykkää kuka ei ja annoksestahan kaikki aina on kiinni uskaltaako vaiko eikö :unamused:
20 Vuoden bentsojen suur kuluttajana ja opioidien niin ikään noi ei tietenkään sopisi yhteen :exclamation: Sulla onkin kiva setti alla mieti mielummin jospa menisit nukkumaan ja ota temestaa kun pää alkaa selviintyä :exclamation:
Mitä vielä bentsojen muutoksiin tulee esim 80-90 luvun paikkeille niin dormarit 15 mg:set on nyk.ihan jotain muuta nykyään mitä oli vanhoina hyvinä aikoina :smiley: Väristäkin sen jo huomaa ! Bentsot tekee vuosien mittaan pysyvää tuhoa aivotoiminnassa !

Hyvin pitkälti samaa mieltä.

Joo, tässäkin samaa mieltä. 2,5 temestat vois palata apteekkeihin… (tai no lääkelaitoksen luvallahan niitä taitaa saada…)

Sekä päihdepolilta, Mtt:stä, että Teekoosta ovat lääkärit / hoitaja sanoneet, että lääketieteen käsitys on, että näin ei ole. Muutokset, joita aivoissa tulee, korjaantuvat, mutta se vie aikaa, kenties kuukausia. Vanhal ihmisel sitä tuskin enää tapahtuu (noin sivusta seuranneena arvellut…). Pysyviä muutoksia aiheuttavat tietysti opiaatit ja hyvin rankka juominen. Ja ehkäpä vaikka kertotaulun oppiminen… :unamused:

Kiitoksia vastauksista, jokaiselle tasapuolisesti! :wink:

Otin sitten 14mg temestaa noiden päälle mut ei sanonut mitn oikeen, joten aloin juoda ja joinkin noin 8 olutta, sitten menin nukkumaan ja nukuin univelat poies noin kahdenkymmenen tunnin maratoonilla. :mrgreen:

Oisit ottanu 72mg temestaa! Tervetuloa aivovauriokerhoon.

Vähennän pikkuhiljaa, noi hevosen annokset ei oo mistn kotosin, tarkotus päästä kokonaan irti opioideista ja bentsoista!
Älä dissaa hyvä mies/nainen. :angry:

Hassusti vain muotoiltu mutta kiitokset anyway! :sunglasses: