apua peliaddikteille heti!

huomasin toissapäivänä jälleen kerran vaipuneeni pelihimojeni valtaan ja onnistuin häviämään kolmen päivän aikana yhteensä 1000 euroa käteistä. No olihan mulla entisiäkin pelivelkoja jo 3500 euron edestä ja taas piti sitten ottaa noitä kulutusluottoja lisää jotta saan edes ruokaa pöytään. No ainut hyvä asia on se että minulla on edes töitä terveys (ainakin fyysinen) ja se että asensin koneelle betfilter nimisen ohjelman. Olo on kuin lottovoittajalla kun en enää pääse millään uhkapelisivustoille. Asentakaa hyvät toverit tuo ohjelma se voi pelastaa teidän talouden ja elämän :smiley: !!

Jep, noi filtterit kyllä auttaa pääsemään alkuun pelihimosta parantumisessa. Kun tunteet ottavat vallan niin on vaikea taistella niitä vastaan ongelman ensiaskeleilla. Kun filtteri stoppaa menon saiteille, niin siinä kerkeää tietysti nyrkkiä heiluttaa näyttöruudulle, mutta myös miettimään että hei! Oliks tässä järkee alkujaankaan? :laughing:

Ja sitten uutta suuntaa ja suunnitelmaa elämälle.

joo tänään taas kauheet himot pelata noita nettikasinoiden slotteja ja varmaankin retkahtaisinkin, mutta eipähän tosiaan voi pelata kun on toi peliesto-ohjelma koneella jess :laughing: !!

Hei,haluaisin asentaa myös itselleni tuon ohjelman. Latadin itselleni tuon kokeilu ohjelman. Millä ton maksun ootte hoitanut.meneeköse läpi ihan luoottokortilla vaikka onkin usd valuutta? Apua!!! Mä haluun ton koneelleni. Viimeinen apu.