Amfetamiinin laatu nykyään

Eilen ostin gramman “amfetamiinia”, ja sain siitä kahdet vedot. Joskus vuonna 1993 kun ensimmäisiä kertoja käytin piriä, niin silloin myös mentiin. Nykyisin saa todella harvoin edes kohtalaista piriä. Onko vika minussa vai aineissa? Alkaa vaan turhauttamaan kun jokainen myyjä aina hehkuttaa että “nyt on vitun hyvää piriä”, ja aina se sama juttu, gramma menee kaksilla vedoilla. Eilen vedin siinä kahdeksan aikoihin illalla about puoli grammaa ja kävin nukkumaan jo siinä klo 24.00-01.00.

Onko mun aivoissa jokin pysyvä muutos vai onko kama nykyään niin paskaa ettei se toimi? Kerran haettiin muutama gramma ja jokaiselle ketkä sitä veti tuli aivan sairasta märkärupea naamaan ja käsiin. Mitähän siinä on ollut…

Niin, itsepähän ostin ja itse vedin mutta kuitenkin…

Mitä jos kokeilisit alkoa? Toimii varmasti.

Voi hyvin!

Joopa joo ja kiitos!

piripiripiri…nykypiri sisältää melkeinpä kaikkea muuta kuin itse asiaa…pelkkää loputtomiin jatkettua, naurettavaa paskaa :imp: joskus vielä sai AMFETAMIINIA.

:unamused:

Luulenpa, ettei se amfetamiinin laatu oo mihinkää laskenu, vaan se tekee nykyajan “amfetamiinista” paskaa kun ne rahan ahneet myyjät sinne niitä jatkeita sotkee reippaasti. :unamused: Pari viikkoa sitten tuli (hyvää?) vastaan, 0,3g otin ja vaikutukset kestivät kauan ja hyvin. Hereillä piti vajaat pari vuorokautta.

Ostinpa tuossa syssyllä 2 kempulaa ja olikin positiivinen kokemus kun en ollut noin 2 vuoteen piriä vetäny. Toimi ihan OK jo jollain 0.2-0.3g annoksella. Mutta vaikutus oli jotenkin lyhyt. huiput noin 2-3h ja sit loiva lasku 4-5h ja 6h päästä pysty jo nukkuun. Ihan oli kaikki piriolemukset mukana mutta joskus 10v sitten kun tuli enemmän käytettyä niin tuli aina valvottua niin perkeleesti. Tai saattaa olla että vanhemmiten “less is more” filosofia nostaa päätään. ja ei ollu mdpv:tä, sitä tullut kerran vedettyä ja se riitti. Mut joo kyllä toi pirimaailma on niin nihkeetä kusetusta ettei toista oo.

Hyvää ollu saatavilla. Suomen tasoon nähden sain käsiini hyvin puhdasta metaa(+50%), ja oli kyllä uskomatonta tavaraa.
En mitannut tarkkaa annosta, jaoin about 0.1g lainin kolmeen osaan ja nokitin yhen kasan(~0.03g) ja sillä mentii koko päivä/yö. Olin kelannu et perus skeidaa, varmaa saa kiskoo 0.3g illan aikana… hämmästyin :smiley: Eipä tarvinnu niitä kahta ylimäärästä kasaa enää nokittaa, ei tehny ollenkaa mieli ku meni nii hyviin siitä yhestä jo. Elikkä about ~0.03g nokat päris hyvin ~16h jonka jälkeen laski loivasti ja pääs nukkumaan mukavasti ilman ahdistuksia.

Kesällä tuli kiskottua muutamia eri poreita aika paljonkin… pää sääntöiseti kaikki oli täyttä paskaa ei oikee noussu päihi kunnolla.

i.v nä en ole ikinä käyttänyt enkä tule ikinä käyttämään mutta pari kaveria heitti hihaankin ja aika kalpeaksi meni jengi :D.

Eli ainakin mun tietääkseni poreen laatu on suurimmaks osaks täyttä kuraa. Diilerit jatkaa kaiken maailman lääkkeillä yms.

ps. Ei sitä virtaa kannata vetää !

on se huonontunut. ollaan puhuttu kans tosta jutista. tai sitten reseptorit on vioittuneet aikojen myötä. ennen kun otti 0,2 g niin ei sitä nukuttu sinä yönä. nykyään saa kyllä unta 3-4 aikaan, jos vetää spiidit vaikka klo 21.

Mitä sitä piriä nyt millään lääkkeillä jatkamaan (niiden jauhaminenhan on ihan liian vaivalloista, ja mikä pahinta, ne saattavat jopa olla huumaavia ja vaikuttaa käyttäjään positiivisesti), kun kaiken maailman maitojauhetta, kuivahiivaa, vauvantalkkia, leivinjauhetta yms. löytyy aina jostain kaapin perältä. Suuren luokan diilerit joutuvat toki käymään tukussa vauvantalkkinsa takia…

Mutta pirin laadusta vielä sen verran, että eipä ole 2000-luvun alun jälkeen vastaan hyvää pöhinää tullut.

Tere!

Oiskohan tässä kyse diilereiden riskienhallinnasta. Aineen puhtaus vaikuttaa suoraan tuomioon. Jos nyt kävisi niin ikävästi että kärähtäisi 1 kg piriä päällä ja aine vietäisiin KRP:n laboratorioon niin oikeudessa tulisi tuomio 40 ps, koska aine on niin laimeaa eikä budussakaan tarvitsisi yhden kilon takia olla kuin ne pakolliset 3 päivää…

EDIT: Eikö paskan pirin myyminen täytä petoksen merkit? Jos poliisit eivät saa kunnon huumesyytettä kasaan niin voisivat edes syyttää diileriä petoksesta!

VH

Se moska, mitä nykyisin laittomasti myydään amfetamiinin nimellä, sisältää enimmäkseen kaikkea muuta kuin
puhdasta amfetamiinia…

Toleranssin nousu? Kaikki tuntemani iv käyttäjät (jotka useamman vuoden vetäny)
vetävät iltatöötit ja sitten nukkumaan.
jos vahvaa haluaa amfetamiinin voi kristalloida uudelleen jolloin epäterveeliset jatkeet katoavat.
Tosin kämppä voi palaa… ym.

Paskaahan se tuntuu olevan lähes aina.

Gramma menee kaksilla vedoilla nykyisin lähes aina. Jos kolmet saa, nykymittapuuni mukaan se on normaalia aikalailla parempaa. Sen voin itse laskea jo hyväksi.

Tänään sai hiukan normia parempaa… 0,3 vedotkin toimi jo aika hyvin. Katsellaan miten jatkuu…

Lopettakaa narkit se ränniin vetäminen, ettekö apinat tajua edes…

Nykyään amfetamiinin laatu vaihtelee aika rajusti, meinaan välillä tulee aivan täyttä kuraa, kun taas välillä tosi hyvääkin, mutta kuitenkin laatu on noussut verrattuna siihen mitä oli.
Offia, mutta yllätyksenä on tullut se, että paskoja niittejä ei ole tullut vastaan ainakaan vuoteen.

Kyllä on efedriiniä ja kaikenmaailman kokeilukemikaaleja suuressa osassa “piriä” salettiin - toki varmaan on siellä pohjalla pikkuprossat oikeaakin piriä. Kaikilla tutuilla on lähes ainoastaan huonoja kokemuksia näistä nykypulvereista. Kyllä luulisin, että pulverin, jossa on VAIN perusamfetamiinia kohtuullinen määrä, erottaa aika selkeästi muusta nykykamasta.

Mutta siinähän vetelevät. Itse, jos piriä nyt enää vedän, otan mehun seassa, koska en halua riskeerata iv:nä, ja nenän kautta en halua sitä paskaa makua valumassa nieluun. Ihan mukavasti toimii pommina, jos on vähän malttia.

Olihan näinkin käynyt että eräs henkilö oli jäänyt 200 grammasta kiinni. Tutkimuksissa aine todettiin 2,8% (!) ja sälli sai tuomiosta alennusta huonon laadun takia. Eli sadassa grammassa sitä moskaa oli 2,8 grammaa amfetamiinia!

Tällaista tämä taitaaa olla nykyään. :frowning: