Amfetamiinia tänään, seula maanantaina..

Otsikko kertookin, elikkä tuossa olisi hyvää nopsaa puolisen ketolaa ja jos sen hihattas, niin liekkö näkyy maanantaina seulassa? Jos tankkailis vettä oikein urakalla tämän yön, huomisen ja maanantai aamun niin poistuiskohan tuo elimistöstä?? Viddu kun en ole aikoihin ottanut niin hirveet kytkyt on… Tosin jos ottas vaan 0.2/0,3, niin se ei kyllä välttämättä näkyis… En tiijä, kertokaa te??

SUURKIITOS Teille, krapulatyyppi, kun alennuitte tänne meidän imbesillien nistien seuraan kertomaan meille, mitä me ymmärrämme ja mitä emme ymmärrä. Hienoa, että olette alkoholin käytön avulla valaistunut ja saanut suuren ymmärryksen meidän huumeidenkäyttäjienkin ajatusmaailmoihista meitä itseämme paremmin. (Vai onko se ehkä Teidän ainutkertaisen älykkyytenne ansiota?)

Eiköhän nyt me kaikki nistitkin siirrytä käyttämään vain alkoholia, koska sen käytöstä ja seurauksista koituu meidän läheisille pelkkiä hyviä kokemuksia!

Ihan vaan näin vinkkinä, kaikki tälle palstalle kirjoittavat henkilöt eivät ole korvaushoidossa. Mutta onhan näitä provoilevia alkkiksia, raitistuneita tai vähemmä raitistuneita tällä palstalla ennenkin nähty.

Just noin se menee. Eka tänne tullaan perseilemään trollin hahmossa. Sit kun trolli havahtuu siihen et ihmiset ei otakaan tämän juttuja tosissaan, tai ei saa jotain muuta haluamaansa vastakaikua, tai yksinkertaisesti itsekin kyllästyy omaan trolliinsa, siirrytään provoilusta asiallisempaan toiseen vaiheeseen. Mikäli siis haluaa jäädä paikalle. Toinen vaihtoehto tietysti on häipyä kokonaan, ja mahdollisesti palata toisen, tuntemattoman nikin turvin.

Toisessa vaiheessaan trolli esittää “asialliset” ja “hyvin pohditut” jonkinlaiset perusteluyritykset aiemmalle perseilylleen. Edelleen hän kuitenkin tiukasti pitää kiinni siitä “olen huomattavasti teitä muita/ teitä nistejä parempi ja älykkäämpi, ja tajuan teidänkin asianne teitä itseänne paremmin.” Ja kun trolli huomaa, että täältähän tuleekin vasta-argumentteja älykkäiltä ihmisiltä, jotka tietävät mistä puhuvat, ja saavat trollin naurunalaiseksi tämän itsekeksimillään, usein vihamielisillä ja katkeroituneilla väitteillä, liukenee hän yleensä viimeistään tässä vaiheessa paikalta. Jääminen nimittäin edellyttäisi tappion nielemistä, ja väärässä olemisen tunnustamista.

Kolmanteenkin vaiheeseen päässeitä trolleja on nähty. Päihdefoorumille eksyneellä on oletettavasti jokin syy saapua paikalle, oli se sitten avoimen rohkeasti ja asiallisesti vertaistukea hakien, tai pelokkaasti trollin provoilevan hahmon takana. Joskus trolli siis loppujen lopuksi mukautuukin joukkoomme yhdeksi tavallisista foorumilaista. Muiden kunnioituksen eteen on perseilyalun jälkeen kuitenkin tehtävä rutkasti töitä, joten arvelisin nikin vaihdon olevan huomattavasti yleisempää sen ollessa paljon helpompi ratkaisu. Harvoilta löytyy tarpeeksi rohkeutta trollistaan luopumiseen, ja nöyryyttä myöntääkseen olleensa väärässä - edes itselleen.

Krapula&vapina, kyllä sinunkin on vielä mahdollista edistyä kolmanteen vaiheeseen, ja päästä osaksi tiivishenkistä ja hienoa foorumipoppootamme! Rohkeutta se vaatii, mutta älä luovuta! :wink: Tsemppiä!

Ei, asioiden selventäminen ei tosiaan ole ammatista kiinni (vaikka voi siitä koulutuksesta paljon apuakin olla tässä tapauksessa), vaan lähinnä omasta kyvystä analyyttisyyteen ja itseilmaisutaidosta. Foorumi kun on kyseessä, on myös kirjoitustaito aika oleellista.

Mun taistelu tuulimyllyjä vastaan? Kuolemaksi?? Osaisitko vähän selventää?

Trollikehityksen toisen vaiheen päätökseen on ilmeisesti päästy.