Amfetamiini & serotoniini

toimiikohan nuo mitenkään, että jos sitä on edellisen illan vähä valvoskellu ja sitte seuraavana päivänä ku serotoniini on vähä viturallaan ni noilla ssri mielialalääkkeillä sais sen nopeasti takaisi? TIEDÄN normaalisti kun sen reseptin niihin saa ni vaikutusaika on 2 viikkoa jtn. Muttakun noita mdma tai amf juttuja käyttää välillä ni sehän on aivan lopussa. ja muut vinkit ja tiedot aiheeseen liittyen kiinnostaa KIITOS! :wink:

Ja pistin tuota 5-htp:täki tilaukseen mutta jaksaako noihin uskoa.

Ei saa. 5-htp saattaa lisätä serotoniinin tuotantoa aivoissa nopeastikin, mutta yleensä siinäkin menee vähintään viikko, SSRI-lääkkeillä yleensä pari viikkoa. Nekään eivät sinänsä lisää serotoniinin tuotantoa aivoissa, vaan lähinnä kontrolloivat sitä, kuinka paljon sitä on saatavilla. Jos sä syöt SSRI-lääkettä niin ei välttämättä ole se paras idea vetää mitään piriä päälle, voipi laskuissa moninkertaistua ne asiat minkä takia ko. lääkettä syöt. Taino, ei sitä piriä kannata vetää yhtään missään tilanteessa imo. 5-htp:stä täällä on ollut viime aikoina aika montakin ketjua, mutta vielä kerran; sitä ei pidä ottaa yhtä aikaa SSRI, SNRI tai MAOI-lääkkeiden kanssa!, serotoniinisyndrooma lievänäkin on harvinaisen vittumainen tila. Kokemusta on…

En mä noita SSRI lääkkeitä itse respalle ole hakenut, mut tosin jos olis auttanu ni olis kyllä eukon jumbopakkauksesta ylimääräset lähteny.

no sitte kaikki parhaat hyödylliset tähän vaa ja mistä niitä saa, kyllästyny tököttää seinään.

Ei siihen mitään taikapillereitä ole olemassa. Pidä nopeiden kanssa taukoja, harrasta liikuntaa, syö paremmin ja tee kaikkea mielekästä. Fakta nyt vaan on, että jos juo kaikki rahansa tai vetää kaikki välittäjäaineensa kerralla, niin sen jälkeen täytyy olla jonkin aikaa ilman.

Aivan!

Laskut on joskus maksettava. Mitä aikaisemmin ne maksaa, sitä helpommin se käy.
Tarkoitan laskuilla siis kaikkien välittäjäaineiden loppumisesta, näinhän käy kun tehokkaasti douppaa.

Entäpä hampaiden narskutus?
Kun ei johdu A:n vahvuudesta eikä määrästä, niin mikähän jatkeaine sitä mahtaa aiheuttaa?

^ siis täh? Kyllä itselläni amfetamiini jo itsessään (ihan tuo apteekkiversiokin), aiheuttaa itselläni leukojen puremista yhteen; puhumattakaan MF:sta… Kaikki amfejatkeet tutkareista, jo yleistyneisiin entisiin tutkareihin, nyk huumeet (essot, peeveli, fluoroamfet jne jne); aiheuttavat tuota oiretta. Lisäksi jos lihakset jännittyvät kauan, tod näk kestää hetki tilanteen normalisoitua. Eihän ihminen, joka ei ole tottunut juoksemaan; voi juosta 10km:ä ilman lihasten kipua seuraavana (vähintään) päivänä…

Tuo ihmisen oma serotoniini/dopamiini- yms mielihyvä-keskus (jossa nuo hormonit normaalisti erittyisivät tiettyä vauhtia); käytetään kerralla loppuun otettaessa amfea/essoja tms. Aikoinani linkitin tutkimuksen, jossa oli että mikäli ottaa enemmän kuin 1esson illan aikana, kestää 3-4pv aivojen palautua edes siihen lähtötasoon… Voi laskea miksi niin usea “viihdekäyttäjä” alkaa aktiivikäyttäjäksi… Pari iltaa/vko serot ja dopat yms. nollille ja palautuminen lähes ensi Perjantaihin; elämä ei tunnu miltään ilman aineita. Paska homma on kuitenkin se, että kun käyttää pidempään, aluksi pääsee “normi-levelille” aineella, myöhemmin jää alapuolelle, vaikka aineita olisi veressä…

Myös lepo, liikunta ja riittävän monipuolinen ruokailu palauttavat aivoja nopeammin… Hyviä vastauksia on tullut jo! Itse tulin vuosia vanhassa testissä tulokseen, että yksi ilta hauskaa (eemelit); ei vain korvaa 3pv:n totaalimasista… Amfessa tuo oivallus on salakavalampi, laskuissa voi erottaa tietyt piirteet joista yksi on “haen lisää amfea”… Valitettavan nopeasti tuo auttaa kouluun/töihin ja käyttö on “hallittua”; kunnes ostaa pussin vklopuksi vkolla ja on vain PAKKO testata yhdet, ja toiset… Töissä kyllä pärjää pienellä määrällä, mutta vklopuksi tarvitsee uuden pussin… Elämä salakavalasti kiteytyy siihen hetkeen, kun saa sitä PIRIÄ! :neutral_face: :frowning: Ei sitä itse huomaa, muut huolehtivat liikaa…

Miksi olla masiksessa yli puolet vkosta ja hakea lääkkeitä siihen, vaikka amfe on se 1. asia, joka tulisi jättää pois; että syyn voisi selvittää?? :unamused: Jos teillä on tietty porukka, ettekö voisi jutella tuosta muiden kanssa? Kk tai pari ilman piriä on paskaa; kun tietää että hauskempaa voisi olla, mutta eikö teitä pelota lainkaan se “näkymätön raja”? Jossain vaiheessa piristä tulee ykkönen ja bileet ovat vain syy… Tai frendeillä, tai jotakin kovempaa käytetään tai vielä pahempaa… Kyllä niitä ystäviä on kuollut, ilman piikkiä useampi… :frowning:

Hyvä kirjotus malibulta. Itse en ole koskaan liikakäyttäny stimulantteja, mutta jo ihan päivän amfekuosituksella saa aikaseks tosi masentavat laskut.

En tiedä näistä jutuista oikeastaan juuri mitään, mutta sen voin kokemuksesta kertoa, että aivokemioiden kanssa ei kannata leikkiä! Voi tulla serotoniinisyndroomaa yms. Täälläpäin oli päässyt kadulle liian vahvaa poretta niin päihdepsykiatrinen osasto oli täynnä.

Ok, hyvä, ja hyvä kirjoitus. Eli aiempana (toisaalla) kysymänikin löytyi kai osittain tästä.

Johonkin aivojen välittäjäaineisiin liittyy hampaiden narskuttely yms? Ja ns psykosomaattiset oireet?
Olen itsekin lukenut tällaisesta joo, mutta ehkä haluaisin jonkun fiksumman ihmisen mielipiteen…