Älyvapaat innovaatiot

  1. Kun odottelin puhelua kaverilta, ja asuntoni oli opiskelija-asuntolassa ja suihku oli yhteinen koko käytävän kanssa, laitoin tiiliskiven kokoisen kännykkäni pakastepussiin (noina aikoina kännykät olivat vielä tiiliskiven kokoisia, olipa kaverilla salkun kokoinen NMT:kin), jonka suljin. Ollessani suihkussa puhelin soi ja keskustelu sujui siinä kehoa ja hiuksia pestessä mukavasti ilman, että kännykkä kärsi vesivahingon.

  2. Kun oli tuhoton kiire raveihin (ei sellaisiin hevos raveihin), olin ottanut jo eemelin ja suihku oli varattu, keksin tavan pestä hiukset vessanpöntön avulla. Kastelin hiukset, kuurasin tervashamppoolla ja työnsin pääni vessanpyttyyn ja huuhtelin viisi kertaa. Lika ja rasvat plus shamppoo lähtivätivät ja sain tilaisuuden laittaa vahaa hiuksiin ja kiitää pupillit neulanpäänkokoisina joraamaan.

  3. Jokunen vuosi sitten asuin asunnossa jossa tuuli sisällä ja alkoi olla hiukan kylmä, kun sähkölämmitin hajosi, eikä uutta ollut saatavilla ennen suraavaa päivää, täytin kylpyammeen kuumalla vedellä, joka lämmitti mukavasti asuntoa. Ainoa haittapuoli oli kosteus, jonka ansiosta kylppärin tapetit tippuivat seiniltä.

Muilla yhtä älyvapaita ideoita jaettavaksi? Odotan mielenkiinnolla.

viesti salettiin poistetaan, mutta kun taannoin oli hazit loppu keksin laittaa [Poistettu valmistusohjeita -Päihdelinkin moderaattori]

jos huone ilma on liian kylmä noipealle käymiselle voi kilju pöntön laittaa makuupussiin käymisestä muodostuva lämpö pitää pöntön lämpimänä, sama periaate ku ihmisten kanssa.

DexMex Lehmipoju, oliko se Bespini joku leijuva kaupunki jossain kirjassa, vai antaako muistini taas väärää tietoa? Saleen mukava paikka asua.

imperiumin vastaiskussa oli se leijuva pilvi kaupunki, tääl on ihan taivaallista asua :laughing: