Alkoholistihuolto amerikkalaiselle tasolle!

Yhdysvalloissa on hintatasoon nähden suuret työttömyyskorvaukset. Esim. Kaliforniassa voi korvausta saada n. 1.100 €/kk ja siellä halvimmat viinit (Nightrain, Thunderbird, M/D 20, Cisco ja Wild Irish Rose - joilla on kymmeniä mojovia makuvariaatioita kuten sähkömeloni ja sininen vadelma) maksavat vain noin euron/pullo → amerikkalaiselle tasolle pääsy vaatisi alkoholistien minimieläkkeen/työmarkkinatuen korottamisen noin 8.000 €:n kuussa (Gambina ja Marahan maksavat 8,10 €). Lisäksi Yhdysvalloissa ruoka on paljon halvempaa ja laadukkaampaa kuin Suomessa (vrt esim. nötkötti ja amerikkalainen spammi kuten Hormel Black Label).

Yhdysvalloissa vapaahetoinen ruoka-apu köyhille toimii ja ruokakassit sisältävät lähinnä laadukkaita herkkuja (paahtopaistia, colalaatikoita jne). Suomessa taas lähinnä leipää ja halvimpia säilyviä hiilihydraatteja kuten makaronia ja hapankorppuja. Ei kovin monipuolista vaan köyhiä lihottavaa. EU:n tulisikin toimittaa laadukkaimmat säilyvät tuotteensa köyhille.

Köyhien alkoholistien asumisen taso maassamme on yhdysvaltoihin nähden surkea. Yksiöt ovat ihmisarvoa alentavia - kalleimpia suurkaupunkeja lukuunottamatta niissä ei yhdysvalloissa asu juuri kukaan. Köyhien asumisen taso olisi halpaa poistaa. Asunnottomia on noin 10.000 ja kohtuullinen asunto uustuotantona maksaa n. 200.000 €, jolloin parilla miljardilla asunnottomuus olisi poistettava. Kysymys on vain poliittisesta tahdosta, ja vasemmisto on tässäkin asiassa jarrumiehenä. (Syrjäytyneistä halutaan tehdä varoittavia esimerkkejä jotta kansa sitten äänestäisi valtapuolueita).

Maamme köyhien aseman parantaminen saattaisi parhaiten toteutua eroamalla EU:sta, liittymällä Mariaanien tapaiseen huoltohallintosuhteeseen Yhdysvaltain kanssa ja valitsemalla presidentiksemme Sarah Palin!

Nyt tuli asiaa!
Kannatan ehdottomasti!
Jopa Sarah Palinia! :wink:

Sarah Palinista puheenollen… Hän julkaisi listan ‘demokraattivastustajistaan’, jossa kohteet oli merkitty kiikaritähtäintunnuksella. Yhtä näistä on nyt ammuttu: news.blogs.cnn.com/2011/01/08/se … cial-says/
Tässä Palinin lista: huffingtonpost.com/2010/03/2 … 11433.html