Alkoholisteillle eutanasia

Maassamme on maailman 2. kallein alkoholi Norjan jälkeen. EU määrää alkoholiverolle vain minimitason (viineille 0, oluelle joitakin centtejä litralle). Tästä kärsii maamme päähän potkittu ja syrjäytetty kansan osa l pitkäaikaistyöttömät ja pieneläkeläiset. Korkea verotus on heidän kiusaamistaan olletikin, että maamme asumiskustannukset ovat sikamaiset (esim. Helsingin hinnat ovat jopa Hampurin tai Berliinin tasoa, ja Saksassa alkoholi on 2-3 kertaa halvempaa kuin Suomessa).

Syrjäytetty kansan osamme etsii usein - oikeutetusti - lohtua näköalattomaan elämäänsä alkoholista → asunnottomuus, korvikkeiden käyttö, perheiden hajoaminen. Alkoholiverotukseen onkin saatava seuraava muutos: kaikille pitkäaikaistyöttömille ja pieneläkeläisille on myytävä ruokakaupoista Sorretun Woima -nimistä sulfiittiselluloosan jätespriistä tislattua viinaa ja uudelleen valmistukseen otettavaa Sorbusta tuotantokustannuksia vastaavaan hintaan. Tällöin maamme syrjäytetty väestön osa saa inhimillisen kohtelun, ja heidän juodessaan itsensä aikaisempaa nopeammin hautaan säästyy yhteiskunnalta sosiaalimenoja.

Väitän, että Hitler tuhoamisleireineen oli Euroopan suurin humanisti; jos meno ei miellyttänyt ei tarvinnut kitua köyhyydessä ja viinattomuudessa vaan suolasilliä syöden odottaa vapauttavaa kaasutusta. Maamme poliitikkojen - varsinkin vasemmiston - poilitiikka muistuttaa Stalinismia; syrjäytetyt ihmiset laitetaan vankilaan; köyhyys ilman viinaa on kammottavampi kohtalo kuin työleiri Siperiassa!

Katseet onkin käännettävä Espanjaan, Saksaan, Tanskaan ja Hollantiin. Valtion tulee myöntää eläke kaikille pitkäaikaistyöttömille, maksettava 10.000 € liikkuvuusavustus sekä puolen vuoden vuokrat vuokran antajalle, mikäli syrjäytetyn kansan osan edustaja suostuu muuttamaan pois. Koska viina on esim. edellä mainituissa maissa kohtuuhintaista tämä olisi kaikkien etu.

Repesin. :smiley: