Alkoholi '' psykoosi ''

Tuota, minulle on käynyt näin ennenkin, jonka jälkeen olotila on lähtenyt pois viikon jälkeen.

Eli siis, menin eilen juomaan taas alkoholia kaveriporukassa, ja nautin ihan normaalimäärän kaljaa, taisi olla se 9 että tulin humalaan. Nyt aamulla sellainen olo, että olisin jossain kolmannessa maailmassa, enkä oikein hallitsisi itseäni… Mistä tämä johtuu?! Olenko ainut?

^ Hieman epätarkka oli tuo kuvauksesi tilastasi, mutta vaikuttaa melko normaalilta krapulalta. Aivojen välittäjäaineet kun ovat sekaisin alkoholin vuoksi ja siksi olo tuntuu huonolta ja oudolta myös psyykkisesti. Alkoholipsykoosi on hieman rankempi juttu. Toki, jos tuo tila kestää sinulla aina viikon ryyppäämisen jälkeen, niin kannattaa ehkä huolestua. Pahempaa voi nimittäin olla tiedossa jatkossa. Et kertonut sitäkään, kuinka usein juot ja onko tapanasi juoda putkia. Mitä runsaampaa alkoholin käyttö on, sitä enemmän se tuollaisille tiloille altistaa, totta kai. Onko sulla mitään mielenterveysongelmia tai muiden päihteiden käyttöä? Ehkäpä sulle ei sovi alkoholi ollenkaan. No, harvalle se kai kovin hyvin sopii :confused: . Jos olotilat ovat useinkin juomisen jälkeen tuollaisia, niin suosittelisin korkin sulkemista kokonaan. Se tosin on helpommin sanottu kuin tehty, mikäli kärsit minkään asteisesta alkoholiriippuvuudesta.

T: Yksi alkoholisti, joka ei saa korkkia kiinni, vaikka krapulat olisivat kuinka pahoja :blush: .

Itse joskus 18 kesäsenä ryyppäsin kaverin kanssa about koko talven putkeen. Me ei tosin juotu mitään ihan himmeitä annoksia, ehkä keskimäärin joku 6 tai vähän vajaa bisseä per ilta.

Lievät reflat siitä tuli mutta mielestäni selvisin tosi vähäsin oirein. Niin enkä ottanut mitään bentsoja tai muutakaan sen dokausputken jälkeisiin olotiloihin.