Alkoholi muistuttaa itsestään

Olen ainakin kahdelnlainen riippuvainen; alkoholi ja peli. Alkoholista olen nyt ollut erossa kahdeksan kuukautta peleistä kaksi.
Tänään on ollut tosi kova himo juoda. Sikäli yllättävää että on kulunut kahdeksan kuukautta sen kummemmitta ongelmitta.
No nyt sen käynnisti tyhjä olo kun naisystäväni ilmoitti minulle että haluaa olla jatkossa vain ystävä minulle kun meillä on niin erilaiset käsitykset arvoista. Olen ilmeisesti liian kova ilmaisemaan itseäni ja tulee sitten sanottua sitäkin mitä ei pitäisi. Olo on kuitenkin niin tyhjä että viinalla olen yleensä tässä vaiheessa asioita korjannut, sittenhän siitä on kärsinyt kahta kauheammin mutta aloittaessaan sitä ei ole muistanut. Kirjoitan tänne vain sen takia että onpahan tämäkin nyt tehty jos vaikka auttaisi kun purkaa pahaa mieltään.

pelit poikki kirjoitti

Hyvä kun kirjoitit, jospa mielipahasi väistyisi. Vielä parempi, jos kirjoittamisesi ansiosta saat raittiin päivän, kun alkoholi on ongelmasi, josta haluat päästä irti. Raitis päivä näet on alkoholistille täyden kiitoksen paikka.

Tänään et ole yksin

Älä lähde juomaan. Asiat eivät sillä korjaannu vaan menevät pahempaan suuntaan. Vaikeuksiin ei pitäisi koskaan juoda kenenkään koska vaikeudet osaavat kellua. Tosi hyvä alku tuo 8kk ja peleistä 2 kk. Itse olen pelannut joskus myös rajusti ja osaan aavistaa sen helvetin.

Kirjoittele fiiliksiäsi vaikka tänne palstalle niin saat purettua mieltäsi.

Kiitos kannustuksesta teille! Eilen oli tosiaan pahin päivä kahdeksaan kuukauteen. Se johtui siitä että viikonloppu oli tulossa ja vanha vainooja kertoi minulle että näin pitkän viikonlopun perjantai-illan voit hyvin juoda murheeseesi kun olet yksinkin. Totuushan olisi ollut että olisin juonut koko viikonlopun ja se ei olisi riittänytkään, en olisi edes päässyt mökiltä pois töihin menosta puhumattakaan. Kyllä sekin auttoi kun purki tilannetta edes lyhyesti tänne. Mietin että kelle olisin tilanteesta soittanut mutta jotenkin tuntui siltä ettei minun sydänsurujen ymmärtäjiä ole lähipiirissäni, siitähän tämä tilanne kumpusi. Tänään olen taas valoisemmalla mielellä ja olen varma ette enää ainakaan tänä viikonloppuna aloita. Vinetolle peleistä sen verran että ne ovat yhtä vaarallisia terveydelle ellei vaarallisempia kun niihin yhdistää pikavipit ja nettikasinot, helvetti on silloin pian maanpäällä eikä sitä tarvitse kuolemaan asti odotella.

Olen todella hyvilläni että pääsin eilisestä kiusauksestani yli. Varmaan auttoi tänne kirjoittaminenkin onhan nuo kiusaukset varmaan monelle täällä kirjoittavallekkin tuttuja niin ainakin olen joistakin kirjoituksista lukenut. Minullakin on kumma ominaisuus joudun usein juomaan jo yli vuoden raittiudesta pisin oli 14 vuotta kun aloin taas juoda. Tiedän etten pääse kokonaan tästä eroon mutta nykyisin pelottaa se että ei koskaan tiedä milloin se on viimeinen kerta eikä siitä ole enää paluuta. No hyvä että pelko edes toimii sehän se taitaa ollakkin viimeinen tunne mikä ihmisessä lopuksi toimii. Päivä kerrallaan ja niin kuin kirjoitin taas asiat on paremmin kuin eilen.

Hei!
Kirjoittele ihmeessä ainakin tänne, jos muuta tukea tai apua ei ole käytettävissäsi. Tämä on vertaistukea, jossa luemme kannustavista onnistumisista ja saamme vakavia muistutuksia alkoholismin todellisesta luonteesta.

Tänään et ole yksin