Alkavaa syksyä

Oma juomishistoria ei ole ollut koskaan erityisen dramaattinen, mutta viime aikoina olen huomannut selkeästi käytön lisääntyneen.Juomatapani on myös muuttunut.Ennen join seurustelumielessä, nyt juon annokseni mieluiten yksin.Tähän on kyllä ihan hyvä syykin, en käy lähes koskaan missään.
Muistan vielä hyvin ajan, jolloin 3 keskiolutpulloa riitti.Nykyään saatan juoda 6 puolilitraista tölkkiä, joka vastaa siis 9 pulloa!Vakiannokseni on kuitenkin 4 tölkkiä, mikä määränä on minusta aivan kammottava naisihmiselle, joka on jo melko iäkäs.
Ei käy enää kieltäminen, ettenkö olisi nalkissa.Juon kerran viikossa, vaikka joskus tekisi mieli toinenkin kerta.

Ehkäpä saan täällä vertaistukea.

Mukavaa alkavaa syksyä kaikille!

Moikka Mustikanvarpu, ja tervetuloa Plinkkiin!

Ei sen juomishistorian tarvitse olla mielestäni dramaattinen, mikäli omat juomistapasi kauhistuttavat sinua, se riittää. Silloin et tunne olevasi sen paremmin kontrollissa kuin kuka tahansa muukaan alkoholin kanssa kamppaileva. ja parempi, että ne hälytyskellot soivat aikaisin, niin ehkä asian korjaamiseenkin pystyy tarttumaan hanakammin.

Oletko huomannut, että elämässäsi olisi viimeaikoina tapahtunut jotain muutosta, mikä voisi olla lisääntyvän juomisesi takana? stressiä aiheuttavaa tmv? vai voiko olla kyse ikävystymisestä? sanoit, että et juurikaan käy missään. Voisiko jokin uusi, sosiaalinen harrastus tuoda vähän väriä elämääsi? ehkä silloin ei tulisi niin kovaa tarvetta juoda.

Paljon tsemppiä ja aurinkoa syksyysi! :slight_smile:

Varmaankin muutosta olisi toivonutbjo aiemmin.

Vähän vaikeaa selitellä muuta kuin juomistaan.Olin viime viikon keskisessä Euroopassa ja nyt juon viiniä.Kaljallakin saa ihan samat promillet taiotuksi, mutta tykkään täsä tunnelmasta liikaa.
Kiitos pistäytymisestä :heart: