a-klinikasta merkintää?

Jos on a-kliinikan asiakas niin tuleeko siitä merkintää potilasrekisteriin? tms. estää saamasta esim. bentsoja terveysaseman lääkäriltä?

itellä on tenox 10mg/yö uni lääkkeeks vaikka kävin joskus pyytämässä klinikalta apteekki sopparia (tuloksetta, että kiitos vaan tyhjästä)

Entä näkeekö yksityiset julkisen puolen tietoja? A-kliinikkahan on kans yksityinen. Mitä kaikkea yksityiset näkevät julkisen puolen käynneistä, lasunnoista, jne. ja päinvastoin?

varovainen lekuri, enkä oo jaksanut käydä annostusta nostamassa ku nippanappa riittää pariks kuukaudeks purkki eikä ala tohtori marisee et jää koukkuun, ilman respaa menee pameja ja xanttui ehkä lista kuussa eli ei tuu hirveesti rouskittua, paitsi satunnaisesti kun kunnolla ahdistaa.

Yksityiset eivät näe mitään muuta kuin oman firmansa tiedot, ellet sitten jossain toisaalla ole vaatinut että tietosi kuosailustasi toimitetaan juuri tähän tiettyyn firmaan. Lisäksi voit sopia yksityisen psykiatrin/lääkärin kanssa, että kertomasi asiat jäävät vain hänen tietoonsa eivätkä muut kyseisessä firmassa tai missään muuallakaan saa tietää niistä yhtään mitään.

A-klinikka ei kerro tietojasi minnekään.

Sen sijaan jos jossain terveyskeskuksessa kuosailusi tulee ilmi, löytyy tieto vastedes kaikista paikkakuntasi terveyskeskuksista. Sairaalat taas kuuluvat eri “systeemiin” (ainakin lähes kaikki), eli vaikka olisit terveyskeskuksessa kertonut olevasi heroinisti, ei siitä sairaalassa tiedetä mitään. Kannattaa kuitenkin hienovaraisesti tarkastaa luukulla, kuuluuko sairaala samaan ketjuun kuin terveyskeskukset. Esimerkiksi HYKS:in sairaalat eivät tiedä mitään mitä olet terveyskeskuksissa kertonut, mutta kerran törmäsin sairaalaan, joka ei ollutkaan HYKS:in vaan kuului osaksi terveyskeskusten sarjaa.

Näin siis täällä Helsingissä.