7. viikko ja viikonloppu raittiina menossa

  1. viikko (ja viikonloppu) raittiina

Lihomista tasaiseen tahtiin (2 kg/viikko) unirytmi jatkuu koko ajan vääränä (herääminen 02–04 AINA [ja unessa aina painajaisia kuten kestopainajainen pakkotyöstä alkoholitarjoilijana naistoimihenkilöiden majurikurssilla, josta pääsee pois vain saamalla lukion päästötodistukseen keskiarvon 10,0]). Netissä 5-10 h/vrk. Selaan 98 % alkoholiaiheisia teemoja – milloin pohjoisamerikkalaisten alan kurkoihin (Hermit Kanadassa, Night Train Express USA:ssa [merkki tuttu Blues Brother – elokuvasta]), milloin sidukkoihin, skumppaan ja drinksuihin liittyen, milloin kaikki Drinkeroon liittyvät aiheet milloin mikäkin low life character – tasoinen teema-alue. (Suomessahan alkoholin banalisoituessa on tapahtunut romahdus – siirtyminen rakennustaiteesta tuttuun brutalismiin (jota muuten Makkaratalo ansiokkaimmin edustaa); bisset käytetään pikahiivalla ja ohramallasta bulkkilagereissa on vain osa, kaupan lonkerot tehty kiljua muistuttavaan käymispohjaan (käytetty vehnätärkkelyksestä saatavaa sokeria halvempaa glukoosia ja maustettu siiderien tavoin esansseilla). Tätä alkoholimyönteistä rappiokulttuuria edustaa ”ansiokkaimmin” City-lehti, jonka rinnakkaispainoksia esiintyy useissakin korpikaupungeissa.

Tästä onkin helppo siirtyä uskontoaiheiseen teemaan; isäni vatsasyöpä ja krooniset uniongelmani ovat lähtöisin esi-isien (Jumala kostaa 4. ja 3. sukupolveen asti) synneistä ja omista synneistä. Kolmas asia on se, että köyhien alkoholistien auttamisesta meidän on otettava mallia sosiaalihuollon mallimaasta USA:sta; siellä avustusruokakorit ovat Stockmannin herkkukoreihin verrattavia; on paahtopaistista Pepsi-laatikoihin (meillä vain halpaa ja hiilihydraattipitoista lihottavaa tarjouskilpailun perusteella valittua kamaa [kun syö liikaa hiilareita on väsynyt eikä jaksa ajatella]), alemmalla keskiluokalla on USA:ssa isot omakotitalot (maksavat muuten Nykiä ja muutamaa muuta paikkaa lukuun ottamatta n. 80 k€-100 k€ eli suomalaisen yksiön verran) ja pari autoa, siellä multimiljonäärit Andrew Carnegiesta Phil Gatesiin ovat mammonan asemasta keskittyneet hyväntekeväisyyteen. Köyhillä moniongelmattomilla juopoilla on USA:ssa vähintään Pohjois-Carolinan suuren pojan sarjakuvahahmo Kalle Kehvelin (Snuffy Smith) veroinen elämänlaatu!

Köyhien alkoholistien auttamiseksi olisikin poistettava miljonääreiltä (vuositulot > 1 M€) tuloverot, jolloin he synninhädässään omistautuisivat köyhien auttamiseen. Köyhille +35 alkoholisteille, jotka eivät ole sekakäyttäjiä, tulisi myöntää Geezer-kortti, jolla saisi ostaa Sosiaalikosanderia (vitaminimoitua ja Tenoxilla terästettyä 60 % etanolia) omaan käyttöön 2 litraa/päivä hintaan 3€/satsi. Avustuskasseihin säilyviä herkkuja ja EU:n ylituotantoviinejä (italialaisen ylituotantoviini hinta ilman veroja on muuten kymmeniä centtejä/litra). Asunnottomuusongelma on keinotekoinen. Maamme n. 10.000 asunnotonta saataisiin nopeasti asutettua rakentamalla n. 100 kerrostaloa osin pk-seudulle osin maakuntakeskuksiin. Asunnottomuus on poliitikkojen luoma keinotekoinen tila yhteiskuntarauhan ylläpitämiseksi – kansa kontrolliin (asuntovelkavankeus/kyykyttäminen vuokrajonoilla). Asunnottomuus ei muuten koske mamuja! Kuten – sinänsä huono – pääministeri Kiviniemi oikein totesikin ”SDP on perusturvan vastainen puolue. Sitä kiinnostavat vain saavutetut edut.”