6vk pelitöntä, taas alkaa kiinnostaa?

6vk takana, mulle täysi pelaamattomuus se juttu. Nyt olen löytänyt itseni katselemassa youtubessa big win videoita…toissayönä myös näin ahdistavaa unta, jossa pelasin ja samalla muistin unessa että olin lyönyt läskiksi koko pelaamattomuuteni. Keinoja millä tämän pelihoukutus jakson taas selättäisi?

Ihanteellisin keino olisi varmaankin lähteä lenkille… Tai ihan mihin vaan…
Mutta aloita sillä että laitat maksujen välittäjille viestiä, että sinulla on todella vakava peliongelma ja haluat estää kaikki tämän tyyliset siirrot…

Taistele!!!

Itsellä oli joskus vähän samantapainen tapaus.
Olin jonkin aikaa pelaamatta ja näin yöllä unta että pelasin.Unessa vielä kaduin ja syytin itseäni.
Aamulla kun heräsi niin ekana oli kauhea “morkkis” ja vit…s, hetken päästä sitten tajusi että sehän oli vaan unta. Siitä seurasi hyvä fiilis ja voiton tunne,en oikeasti mennyt pelaamaan.
Tosin “turpaan” on tullut sen jälkeen, vasta toinen päivä kohta pelaamattomuutta.

Pelittömällä porskutellaan yhä, houkutuksia tulee vieläkin ja monta kertaa ajatus jos kympin kokeilisi…mutta toivotaan että tämä oma itsekuri nyt pitäisi jatkossakin

Yksinpuhelu jatkuu :smiley:

Ei ole senttiäkään peleihin menny, houkutuksia tullut välillä paljonkin mutta pahimmassa tuskassa chattailin peluuri chatissa himot ohi. Jokainen päivä saavutus ja kohta olen ollut pisimmällä pelitauolla sitten 15 vuoteen.

Kyllä täällä lukijoita on! :smiley: Yritin vähän tuolla ynnäillä mutta kauanko on nyt siis vierähtänyt pelaamatta? :slight_smile:

Mulla tulee tänään neljä viikkoa täyteen ja oon tästä niin onnellinen, en edes enää muista millon on viimeksi ollut näinkään pitkä tauko. En jaksanut pitkään edes yrittää. :frowning:

Hyvä pelaamattomuuden meininki teillä Suklaarusina ja Tsempparitar! Vakaalla pelaamattomuusmeiningillä vaan eteenpäin. Itselläkin kai väkisin tulee reilu pari viikkoa pelaamatonta aikaa (ja toivottavasti jatkuisi omalla tahdonvoimalla vielä sittenkin, kun rahaa taas on), kun on niin vähän rahaa, ja jos viimeisenkin parikymppisen sorrun laittamaan peleihin, on pitkä aika odotella kesäkuuta.

Toivottavasti pelaamatonta aikaa oppisi kerryttämään silloinkin, kun rahaa on, koska ei se pelaamattomuus silloinkaan vaikeaa ole, kun ei ole lainkaan rahaa. Siis ei tee mieli mennä mitään rikoksia tekemään, jotta rahaa saisi. Tai tulihan niitä pikavippejä kyllä otettua, kun ei ollut enää muuta rahaa pelata ja monta saman päivän aikanakin. Tuntuu nyt ihan oudolta, että sellaista on mennyt tekemään, mutta silti sama saattaisi tapahtua yhtä hyvin tulevaisuudessakin ja ähteä hyvinkin helposti pienellä summalla kokeilusta.

Sinnikkäästi pelaamatta yhä. Yli 4kk nyt täynnä, kokoajan vähemmän ja vähemmän peleihin liittyviä ajatuksia ja kun niitä tulee, käyn täällä lukemassa muiden kirjoituksia ja kiitän mielessäni itseäni kun olen näin pitkään pystynyt olemaam pelaamatta. Pisin jakso koko aikuisiällä. Rahaa on tilillä, mutta puolisolla käyttöoikeus eli näkee mihin laitan. Tämä on ollut minulle kaikista paras keino ikinä. Vieläkin yritän sisäistää ajatusat, että ei yhtään peliä enää ikinä. Ei yhtään siirtoa kasinolle eikä euroakaan rayn “hyväntahdon” peleihin joista minunkin peliura jo varhaisnuoruudessa alkoi. Kivaa helteistä viikkoa muille entisille peluureille, nautitaan nyt kesästä se ei maksa mitään

Jee, hyvä sinä! Hyvin taisteltu. :slight_smile: