25v juoppo

Terve.
Kirjoittelen tänne monta kertaa keskustelua aiemmin selanneena ja taas mokanneena ja dokanneena. :unamused:

Olen 25 vuotias mies ja 14 vuotiaana join ekat kännit. Ryyppäys ura jatkui monta vuotta yläasteen lopulla ja siitä eteenpäin kiihtyvällä tahdilla pyörien väärässä porukassa. Silloin se taisi vielä olla hauskaa. Eipä ole enää jumalauta.
Ennenkuin huomasinkaan olin sosiaalitoimen antamassa majoituksessa helsingissä joka oli "tilapäistä " reilu kaksi vuotta. Olin jo 21 tuossa vaiheessa mitää ei saamut aikaan viinaa kaljaa siis ihan tajuttomasti ja raha huolia. Luottotietoihin sain ryypättyä 10 tuhanen euron edestä velkaa.

Sen jälkeen muutin paikkakunnalle x. Opikelemaan koska en omista ammattitutkintoa. Aloitin vanhan urheilu harrastukseni jota harrastan kun ei putki jämähä päälle. Pystyn olemaan 3 viikkoa juomatta jokus antabuksen avulla joskus ilman. Sama homma siis jatkuu jatkuvasti eli kaikki rahat 3-4 neljän RANKAN dokaus päivän aikana menee. Tulee niin kamala olo fyysisesti että jatkan kunnes tulee kamala krapula. Opikskelut menee päin helvettiä tämän takia . Ja totaalisen kyllästynyt nolamaan itsensä . hirvittäviä raivareita. Kaikki ihmissuhteet täysin tulehtunut.

terve vaan

Heippa vaan, NauravaKulkuri91, vaikka eivät asiasi ihan taida oikeasti naurattaa, eivät itseäsi eivätkä läheisiäsi!
Hyvää on, että kirjoitat näistä muutamista elämäsi tärkeistä asioista. Se auttaa jäsentämään tilannetta. Ja kun luet tätä tekstiäsi uudelleen lähipäivinä, voit pysähtyä miettimään, mistä mahdollisesti haluaisit alkaa muuttamaan elämääsi, johon ilmiselvästi et ole tyytyväinen.
Näyttää kuitenkin siltä, että nuorena alkamasi juominen, oikeastaan juopottelu, on tosiasiallisti ohjannut sinut nykyiseen ahdinkoosi.
Kokemuksestasi tiedät, että alkoholin orjuudesta vapautuminen ei sinulta ole onnistunut yksin eikä antabuksen pelotteluvoimalla.
Jos sinulle ei tähän mennessä ole kerrottu AA:n mahdollisuudesta, mainitsen sen nyt. Se on vapaaehtoista vertaistukea tarjoava toveriseura ja ryhmiä on varmaan myös opiskelupaikkakunnallasi. Googlesta löydät Suomen aa-ryhmät. Muita vaatimuksia ei ole mukaan pääsyyn kuin halu lopettaa juominen. Kirjoituksestasi ei ilmene, onko sinulla, mutta vaikeutesi tulevat aina vain raskaammiksi jos jatkat juomistasi oppimaasi tapaan.

Ryhmissä jaamme kokemuksemme, voimamme ja toivomme